Despre mine

stefan-rosioaraNumele meu este Ştefan Roşioară  lucrez în IT şi aici vei găsi informații despre cele mai noi tehnologii, gadgeturi și noutăți din social media. În majoritatea timpului când nu sunt activ pe blogbutonez telefoanele după orice știre nouă, fiind abonat la zeci de canale RSS, testez gadgeturi, citesc review-uri, monitorizez BTS-uri (antene) ale operatorilor mobili și particip la majoritatea evenimentelor de IT şi social media. Alte activități: șofez, schiez, fac paraşutism, urc pe munte, înot şi alerg foarte mult.

Pe acest blog vei găsi review-uri la produse telecom şi la aplicaţii mobile, tutoriale, noutăţi şi informaţii despre evenimente din domeniul IT și social media. 

Cele mai importante evenimente la care am participat de-a lungul timpului sunt Samsung Mobilers Day 2011 în Seul, IFA edițiile 2012 și 2014 în Berlin, Mobile World Congress edițiile din 2013 și 2014 în Barcelona. 
 
Achievements:
 
Voluntar Webstock 2010. Linkuri: Webstockblog.
Blogger oficial in cadrul Netcamp 2010. Linkuri: Nokia Romaniablog.
Participant și câștigător la Nokia Qt Developers 36.40.3.11 – Martie 2011. Linkuri: Nokia Romaniablog.
Supeurser2 pe Foursquare.
Din Decembrie 2010 colaborez cu Cristian Manafu si cu firma Evensys la evenimentele de social-media organizate de acestia: Marketing 360, Digital Marketing Forum, Mobile Marketing Conference, Digital Marketing Forum, PR Forum, Social Networks Conference, Webstock.
La ediția din 2013 blogul Stefanblog.com a fost partener media la Mobile Conference 2013, iar eu am făcut parte din juriul care a premiat cele mai bune aplicații pentru telefoanele mobile la Mobile Awards Romania. Tot in 2013 blogul a fost partener media la conferinta dedicata industriei media Future of Media.

Am cochetat un pic cu televiziunea fiind blogger oficial la X Factor și la Eurovision. 

Din 2012 particip la cele mai importante conferințe internaționale din domeniul telecomunicațiilor: Mobile World Congress – Barcelona, IFA Berlin.

Din septembrie 2011 până în martie 2014 am fost unul din cei 20 Ambasadori Samsung din România.

În 2014 blogul Stefanblog.com pentru al doilea an consecutiv partener media la Mobile Marketing Forum.

Tot în 2014 am început un proiect interesant cu Victoria Giorgiana, GADGET WEEK, o emisiune săptămânală pe YouTube, în care sunt prezentate cele mai importante știri din domeniul telecomunicațiilor, știri pe care ulterior le comentez și eu pe blog. Împreună cu Victoria realizez și review-urile produselor, toate produsele care ajung în teste la mine primesc și o analiză subiectivă mai pe înțelesul publicului feminin. Totodată acest parteneriat ne oferă și o expunere mai mare, acoperind astfel cele mai importante canale de social-media.

 
Apariții în presă: