Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Live TV prin Seenow

54 sec read

bun
bun-300x225-3088295

Samsung se implica in crearea de content pentru deviceurile sale si astazi a lansat aplicatia Seenow. Aplicatia Seenow ofera video stream pentru 13 posturi romanesti cat si continut premium si pay per view. Momentan aplicatia poate fi descarcata dorar dupa siteul www.samsungmobilers.ro/mobiletv.apk, urmand ca in luna ianuarie sa fie disponibila pe Android Market si Samsung Apps. Pentru inceput aplicatia a fost optimizata doar pentru tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1. Samsung ofera 6 luni acces gratuit la serviciul de live tv, oferind un numar limitat de licente (aproximativ 10000).
Streamingul va functinona fluent daca utilizatorul are o conexiune de minim 2 Mbps, banda necesara pentru streaming fiind de aproximativ 1.6Mbps. Pe langa live tv poti urmari prin Seenow si documentare sau filme, pachetul ce contine 20 de filme documentare fiind disponibil la 2.49 euro (in fiecare luna fiind disponibile alte 10 noi titluri), pachetele de filme clasice romanesti sau romance fiind disponibile la acelasi tarif lunar. Ultimele noutati in materie de filme pot fi vizualizate in sistem pay-per-view, filmele fiind disponibile pentru 48 de ore de la plata taxei de 0.98 euro/film.

Variantele disponibile pentru reincarcarea contului sunt de 5 sau 10 euro, plata putand fi efectuata prin SMS, Paypal sau direct cu cardul. Aplicatia a fost creata de Samsung furnizorul serviciului fiind firma direct ONE ce a lansat in trecut si serviciul dolce tv. Aplicatia nu este disponibila pe Android Ice Cream Sandwich.

Samsung a mai sustinut direct si realizarea altor aplicatii precum Trafic Data, Mersul trenurilor, News Hub, Orange Film, Flight schedule, Courier Hub.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.