Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Serviciul Zonga pregatit de lansare

40 sec read

IMG 6981
img_6981-200x300-6780158La 9 luni dupa ce serviciul Zonga a fost lansat in varianta beta, acesta poate fi lansat catre publicul larg.Dupa ultimul update din 2 octombrie utilizatorii platformelor mobile Android, iOS sau Symbian pot downloada piesele dintr-un playlist pentru a le asculta offline. Poate un singur feature ii mai lipseste acestui serviciu, acela fiind cautarea dupa albume.

Pentru 3 euro/luna puteti asculta oricand muzica voastra favorita pe telefonul mobil offline si veti gasi pana si piese mai putin cunoscute precum cele de la LMFAO.

zonga-300x128-8048730
Sergiu Biris a lansat in februarie serviciul de streaming audio Zonga disponibil la adresa www.zonga.ro cat si pe telefoanele mobile cu sistem Android si iOS. Serviciul este asemanator cu Grooveshark, dar spre deosebire de acesta, Zonga este disponibil si pe iOS fără Jailbreak. Serviciul se afla in varianta beta deocamdata iar conturile se pot activa numai pe baza de invitatie.

Serviciul Zonga este oferit gratuit, iar pentru a asculta nelimitat la calitate superioara exista doua planuri tarifare:
  • Plus 2,99euro/luna – Ascultari nelimitate, fara reclame, smart play, radio.
  • Premium 4,99euro/luna – Ascultari nelimitate, fara reclame, smart play, radio, streaming pe mobil, mod offline.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.