Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Magazinul f64 aniverseaza 14 ani de activitate cu 14 produse la pret special

59 sec read

INFOGRAFIC Large

Magazinul foto si nu numai f64 aniverseaza azi 14 ani si ofera reduceri de 14% la 14 produse.

istorie-f64
La conferinta de presa Marian Alexiu, confondatorul f64 a prezentat istoria magazinului:

  • 1990 Marian Alexiu impreuna cu un amic au inchiriat un spatiu in magazinul Unirea, langa raionul foto. Initial f64 aveau ca obiect de activitate developarile manuale de filme si procesarea de imagine.
  • In anul 1993 au inceput sa colaboreze cu mini-laboratoare care developau automat filmele foto si trecut la vanzarea de echipamente foto.
  • In 2001 au plecat din magazinul Unirea si s-au mutat intr-un magazin mic de pe Mihai Voda. Clientii au ramas fideli si au venit si la noul magazin. Tot in 2001 a aparut site-ul f64.ro la care au lucrat 5 persoane. Clientii fideli s-au alaturat ulterior echipei. Primele produse erau din consignatie (second hand), iar comenzile se plasau telefonic.
  • 2004-2005 site-ul a fost modificat si s-au permis comenzile direct din site.
  • 2009 s-au mutat in sediul din zona parcului Izvor.
  • 2011 s-a inaugurat magazinul actual de pe bulevardul Unirii.
  • In 2014 s-a introdus serviciul de printing.
  • De o saptamana se ofera serviciul de developare a filmelor alb-negru.

In cadrul conferintei a fost anuntata si implementarea in viitor a serviciului Photobook, dar si planurile legate de BlackFriday care va avea loc timp de un week-end pe 27 sau 20 noiembrie, in functie si de cum vor reactiona si celelalte magazine online. Tot anul acesta f64 planuieste sa puna la vanzare si televizoare 4K.

Din cei 6 angajati cu care a pornit firma doar unul a parasit compania, in prezent in cadrul f64 lucrand 138 de persoane. Zilele acestea in spatiul dedicat workshop-urilor puteti vedea o expozitie foto cu creatii ale angajatilor f64.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Magazinul f64 aniverseaza 14 ani de activitate cu 14 produse la pret special”

  1. Ma bucur efectiv sa vad ca are atatia ani o afacere in Romania, la tot mai multi.
    Mi se pare interesant faptul ca are succes avand in vedere ca nu este un magazin general precum e si Emag ca si exemplu, f64 are o arie mai mica de diversitatea a produselor…

Comments are closed.