Pret special la Untold daca esti client Vodafone

Autor: -

Vodafone este dupa mult timp partener la un mare festival si ofera clientilor sai abonamente la Untold la un pret special de 550 lei, fata de 875 lei, pretul din acest moment.
Pentru a activa voucherul trebuie sa intri in aplicatia MyVodafone si sa activezi voucherul din sectiunea Vodafone Happy, dupa care sa il introduci aici.
Puteti solicita si achizitiona un bilet la pret redus doar astazi 27 iulie 2021.

Pentru mine este surprinzator cum Vodafone a devenit partener al festivalului Untold dupa ce multi ani Orange a fost partener si mai ales dupa ce Orange a fost prezent la Saga, Electric Castle si Neversea care are aceeasi organizatori. Sunt curios cat de libera va fi reteaua 5G a Vodafone pe Cluj Arena, dat fiind ca in anii trecuti, doar reteaua 5G a Orange se descurca.
Mai puteti castiga bilete si de la Kaufland daca faceti cumparaturi in valoare de 200 lei. Detalii aici.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*