Vonino ofera tableta Doodle 8” cadou pentru anumite produse de Black Friday

Autor: -

Din anul 2014, tabletele si telefoanele Vonino s-au regasit in fiecare an in ofertele de Black Friday.

In perioada 17-24 Noiembrie 2017, acestea vor putea fi achizitionate cu reduceri de pana la 75% atat de pe site-ul Vonino, cat si din magazinele partenere eMAG.ro, Carrefour Hypermarket, Flanco, EuroGSM sau ARSIS.

Daca veti comanda insa de pe site-ul Vonino veti primi cadou tableta grafica Vonino Doodle 8″ (in valoare de 130 lei) dedicata copiilor, huse pentru telefon/tableta sau SIM-uri la anumite produse selectionate.

Pentru perioada Black Friday 2017, Vonino Romania a asigurat impreuna cu partenerii participanti un stoc de peste 70.000 de produse, 50% dintre acestea fiind tablete 4G, 3G sau Wi-Fi cu reduceri de pret de pana la 50%. Reduceri de pana la 50% vor avea si toate telefoanele disponibile in oferta Black Friday 2017, cele mai mari reduceri fiind de pana la 75% pentru gadget-urile din portofoliul Vonino.

Oferta Vonino de Black Friday o veti afla in curand in continuarea acestui articol.

Pentru bloggeri, dar si pentru pasionatii de afiliere, aveti in vedere ca in perioada 17-27 Noiembrie magazinul Vonino ofera comisioane de afiliere intre 8% si 12%, ceea ce nu e rau fata de 1% de la eMAG.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*