glo – dispozitivul alternativ pentru iQOS

Autor: -

La inceputul lui 2016 scriam despre iQOS, dispozitivul celor de la Philip Morris. In acel dispozitiv se introduc tigari speciale care ulterior sunt incalzite prin intermediul unei lamele, iar fumul inspirat este sub forma de vapori.

Pe 4 decembrie British Americam Tabacco a lansat in Romania dispozitivul kent glo. Spre deosebire de iQOS acesta este dintr-o bucata si este asemanator ca design cu o tigara electronica. Tigarile sunt asemeni celor slim de la kent si sunt incalzite circular pe jumatate din lungimea tigarii, spre deosebire de iQOS care sunt incalzite doar in partea de jos printr-o lamela.

Dispozitivul glo este disponibil la pretul de 450 lei (disponibil in 5 culori), iar pachetul cu 20 de tigarete va avea un pret de 17 lei. Promotional poti achizitiona un pachet glo STARTER KIT PROMO la pretul de 200 lei ce contine dispozitivul glo impreuna cu 10 pachete la alegere.

Vor exista 3 arome, tutunul fiind de origine din Rusia:

 • BLUE – un mix echilibrat si aromat, cu nuante usoare de malt prajit si note de nuca.
 • YELLOW – o senzatie racoritoare cu nuante de malt prajit si infuzie de citrice.
 • GREEN – un mix complex de tutun si note delicate de mentol, pentru o senzatie racoritoare.

Tigarile si dispozitivul glo pot fi achizitionate de pe site-ul glo.ro si din magazinul de prezentare situat in Baneasa Shopping City.

Am vazut inainte de lansare dispozitivul, iar din feedback-ul celor care au incercat si iQOS, experienta cu glo a fost mult mai buna, gustul fiind mai placut, iar mirosul de ceai nu se mai resimte in jurul celor care folosesc dispozitivul glo.

Glo nu are legatura cu ifuse, tigara celor de BAT care contine si lichid.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

10 Comentarii to glo – dispozitivul alternativ pentru iQOS

 1. Sava Luminita

  Nu poti compara un Glo cu IQOS! Glo este un chitch! 0 gust de tutun! Stai cu „tulumba” la gura! Ai aroma (arome), in loc de tutun curat! …si feedback-ul negativ poate continua!
  PS: pe tigari conventionale am fost pe BAT…..dar acum…..Bravo IQOS!….de neegalat!

  • Dureaza un pic mai mult glo, mirosul nu este la fel de puternic intr-o incapere, iar la glo nu trebuie sa astepti 4 minute pentru a aprinde o noua tigara. Astea sunt diferentele pe care le-am sesizat, acum depinde de gustul fiecaruia.

  • am testat ambele dispozitive , la Glo densitatea fumului este mai densa, nu ai timp de asteptare , mi se pare multa mai buna , mai trebuie putin lucrat la sitck uri , sa scoata ceva cu tutun normal , nu numai cu arome ….

 2. Rosé Marie

  Mult mai bun mi s-a părut glo. De la gustul tutunului, la timpul de așteptare. Plus că aceste țigări n-au nici plastic, nici aluminiu. Prietenul meu e navigator, iar după mai multe luni de folosit iqos, când s-a dus la vizita medicală, înainte de a pleca în voiaj, i-au găsit metale în sânge. Clar nu recomand !!!

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*