Lansarea iPhone X la Vodafone

Autor: -

De 6 ani Vodafone organizeaza evenimente de lansare pentru noile versiuni de iPhone. Astazi regula s-a schimbat, iar lansarea comerciala a avut loc la 8 dimineata si nu la 12 noaptea. Curios din fire am fost si la aceasta lansare, pentru ca daca am vazut cum arata noul iPhone 8, nu puteam rata experimentul iPhone X (zece).

Primii clienti au venit inca de la ora 08:15 in magazinul Vodafone din Bucuresti, Splaiul Independentei, numarul 1 pentru a achizitiona noul smartphone.

Cu abonamentul special creat de Vodafone, Super RED 45 iPhone, utilizatorii pot achizitiona noul iPhone X la 649 de euro. Abonamentul include minute si sms-uri nelimitate, 15 GB trafic de date si alti cate 100 GB pentru retelele sociale, aplicatiile video si pentru aplicatiile audio. La liber pretul versiunii de 64 GB este 1159 euro, iar pentru versiunea de 128 GB pretul este de 1314 euro.

Va recomand sa il achizitionati de la Vodafone pentru ca atat iPhone 8/8 Plus sunt compatibile cu noua retea Supernet 4.5G, cea mai rapida retea din Romania (potrivit testelor de viteza Ookla efectuate in trimestrul trei din 2017) si vor putea atinge viteze de descarcare de pana la 600 Mbps.

Cu ce este diferit iPhone X fata de iPhone 8

Primul lucru diferit pe care il vezi la iPhone X este ecranul Super Retina (SuperAMOLED produs de Samsung) de 5,8 inchi si lipsa butonului principal. Carcasa este mai groasa fata de cea de pe iPhone 8 si este si mai greu datorita celor doua camere de pe spate. 

Procesorul si memoria RAM sunt la fel, doar tehnologia Face ID si camera principala sunt modificarile hardware aduse noului iPhone X. La capitolul autonomie aceasta ar fi cu doua ore mai mare fata de iPhone 7 si iPhone 8 si cam la fel cu iPhone 8 Plus. Sub carcasa Apple a pus doua baterii, detalii pe acest subiect aici.

Va las mai jos cu cea mai buna prezentarea a noului iPhone X si a gesturilor implementate pe acesta.

In concluzie daca vreti cel mai scump telefon al momentului si doriti sa va bucurati de ecranul Super Retina edge-to-edge va recomand noul iPhone X. Eu personal nu sunt innebunit dupa modul portrait si prefer fizic home pe fata ecranului pentru deblocarea telefonului, asa ca mi-am achizitionat un iPhone 8.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*