Oferte de Black Friday la eMAG si catalogul Flanco

Autor: -

Maine va fi Black Friday la eMAG, iar mai jos veti gasi 10 produse ce vor avea un pret redus maine cat si stocurile lor. Mai jos am atasat si catalogul Flanco, din care multe produse vor fi si in oferta eMAG.
La eMAG vor fi 2.000.000 de produse in oferta, valoarea totala a reducerilor va ajunge la 40.000.000 de euro.
Nu vor lipsi electrocasnicele, televizoarele, telefoanele mobile sau laptopurile, dar nici produsele fashion, jucariile, parfumurile, cosmeticele si articole pentru casa si gradina, aur, autoturisme si vouchere de 100 de euro la pret de 50 de euro oferite de Tarom (100 euro pretul normal). 2.000 de clienti care vor aplica in ziua de Black Friday pentru cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank vor primi un bonus de 500 de lei, sub forma de puncte de fidelitate, care se va activa la prima tranzactie de cel puțin 1000 de lei.

Prin urmare intrati pe link-urile de mai jos, adaugati produsele in cos, inregistati-va cardul bancar, iar maine cand primiti notificarea in aplicatia de mobil, da-ti direct check-out 🙂

De la Nwradu.ro

De la zoso.ro

De la arhi

Catalogul Black Friday de la Flanco

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Oferte de Black Friday la eMAG si catalogul Flanco

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*