Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Telekom ofera internet nelimitat pentru prima data in Romania

39 sec read

11921683 10153257394072800 4461320793560257786 n

Fiind la finalul ofertei contractuale am cautat zilele acestea ce oferte pentru abonamente ofera operatorii telecom.
Asa am ajuns pe site-ul Telekom unde de astazi noi clienti si cei care isi doresc prelungirea unui abonament primesc internet nelimitat, fara limita de trafic.

telekom nelimitat 1024x924 2162600

Exista si o limiatare de bun simt la 1.5 Mbps pentru video streaming.
Daca nu ai citit articolul legat de acordul dintre Orange si Telekom, trebuie sa stii ca toti abonatii Telekom au acces la reteau 4G a operatorului Orange in zonele unde Telekom nu are acoperire 4G.
Oferta este foarte buna pentru cei care locuiesc intr-o zona unde Telekom nu are acoperire 4G, pentru ca astfel telefoanele si vor conecta automat (fara ca utilizatorul sa selecteze alta retea) la reteaua 4G a operatorului Orange. Din ce stiu in Bucuresti spre exemplu abonatii Telekom beneficiaza exclusiv de acoperirea 4G a retelei Telekom. Daca are cineva alte informatii despre vitezele obtinute la un abonament Telekom imi poti scrie in comentarii. 

In concluzie puteti alege acest bonus de internet nelimitat selectand orice abonament de pe site-ul Telekom, dupa care selectati sectiunea Extraoptiuni compatibile.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Replies to “Telekom ofera internet nelimitat pentru prima data in Romania”

  1. Buna seara.
    Suntem clienti telekom de vreo 8 ani sau mai mult.avem toate serviciile tv,internet,fix,mobil nam avut niciodata probleme nici restanta.
    Am vrut sa precizes astea iar acum trec la subiect.
    Acum zece zile neau contactat de la telekom daca dorim prelungirea abonamentului am zis ne gandim si sunam .am sunat luni 6 ianuarie am ales abonament si tel la prelungire totul a fost ok.azi am sunat la 1234 ca sa intreb ce se intampla de ce na venit telefonul si contractul a raspuns o doamna din pacate nam retinut numele a inceput sa voebeasca intrun ton foarte arogant si mia zis ca daca vrem prelungire sa mergem la unul dintre magazine ca altfel nu se poate eu am incercat sa zic ca intodeanu telefonic rezolvam si ca oricum ttrebuie sa prezentam buletinul si sa semnam contractul la curier la fel ca la magazin.a inceput sa strige la mine si a spus sa nu negociez ca nu se poate si mia i chis telefonul.Nam inteles de ce era asa suparata si comporta astfel nu cred ca asa trebuie sa comporti cu cineva cine plateste 60 euro abonament de ani buni sau nu mai sunteti interesati de clienri vechi?? Va multumesc

    1. Probabil ca noile norme GDPR ii obliga sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor in cazul prelungirii abonamentelor sau doamna nu se ocupa de prelungirea abonamentelor.

Comments are closed.