Telekom ofera internet nelimitat pentru prima data in Romania

Autor: -

Fiind la finalul ofertei contractuale am cautat zilele acestea ce oferte pentru abonamente ofera operatorii telecom.
Asa am ajuns pe site-ul Telekom unde de astazi noi clienti si cei care isi doresc prelungirea unui abonament primesc internet nelimitat, fara limita de trafic.

Exista si o limiatare de bun simt la 1.5 Mbps pentru video streaming.
Daca nu ai citit articolul legat de acordul dintre Orange si Telekom, trebuie sa stii ca toti abonatii Telekom au acces la reteau 4G a operatorului Orange in zonele unde Telekom nu are acoperire 4G.
Oferta este foarte buna pentru cei care locuiesc intr-o zona unde Telekom nu are acoperire 4G, pentru ca astfel telefoanele si vor conecta automat (fara ca utilizatorul sa selecteze alta retea) la reteaua 4G a operatorului Orange. Din ce stiu in Bucuresti spre exemplu abonatii Telekom beneficiaza exclusiv de acoperirea 4G a retelei Telekom. Daca are cineva alte informatii despre vitezele obtinute la un abonament Telekom imi poti scrie in comentarii. 

In concluzie puteti alege acest bonus de internet nelimitat selectand orice abonament de pe site-ul Telekom, dupa care selectati sectiunea Extraoptiuni compatibile.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Telekom ofera internet nelimitat pentru prima data in Romania

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*