Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Vodafone ofera bilete reduse cu 20% la concertul Kings of Leon

56 sec read

Kings of Leon

Vodafone aduce la Bucuresti cel mai tare concert al verii, iar cu ocazia aniversarii de 20 de ani a Vodafone Romania, clientii au 20% discount la bilete in magazinele operatorului.

Concertul va avea loc in data de 17 iunie, pe Arena Nationala din Bucuresti. Aflata pentru prima data in Romania, formatia va sustine un concert extraordinar in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, intitulat „Walls”. In deschiderea celui mai mare concert al verii din Bucuresti, va canta Laura Pergolizzi, cunoscuta drept LP, compozitoare si interpreta pop-rock. 

Clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete cu 20% discount, indiferent de categorie, in peste 100 de magazine ale operatorului din toata tara. Clientii cu abonament sau utilizatori ai cartelei Vodafone pot achizitiona pana la 8 bilete pe baza unui singur numar de telefon.Kings of Leon 1024x491 7990429

Harta magazinelor Vodafone este disponibila aici

Mai mult, utilizatorii MyVodafone au sansa de a castiga zilnic invitatii in cadrul concursului organizat in aplicatie. Pentru a participa la extragerile zilnice din cadrul aplicatiei MyVodafone prin care poti castiga una din cele 200 de invitatii, trebuie sa efectuezi una din urmatoarele tranzactii din interior aplicatiei: reincarca-ti cartela, plateste-ti factura sau activaza-ti o extraoptiune. Regulamentul complet este disponibil aici.

CONCURS INVITATIE LA CONCERTUL KINGS OF LEON

Pun la bataie o invitatie dubla pentru un client Vodafone. Pentru a participa trebuie sa imi lasi un comentariu in care sa imi spui o experienta placuta pe care ai avut-o intr-unul din magazinele Vodafone.

Extragerea o realizez pe 14 iunie la ora 20.

Update: Castigatorul este Marius, pe care il voi contacta pe e-mail. Va astept si la alte concursuri.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

6 Replies to “Vodafone ofera bilete reduse cu 20% la concertul Kings of Leon”

  1. Lansarea unui Iphone cand eram cu toata gasca de prieteni si unul dintre noi a castigat un telefon avand sosete roz. Un baiat, blogger, Silviu. A fost super 🙂

  2. Eram in magazinul Vodafone Promenada, 8 martie a.c. destul de nervos pentru ca nu reusisem sa rezolv in call-center problema pe care o aveam . In mana aveam un buchet de lalele rosii, iar pentru ca sistemul de numere de ordine nu functiona, un tip-angajat Vodafone zice : „sa-l ajutam pe domnul inainte,probabil se grabeste sa duca acel buchet unei domnisoare”. Mi-a ras toata fata si am rezolvat si intr-un timp foarte scurt problema pe care o aveam cu ei. Mare baiat tipul !

  3. Imi amintesc cu placere de perioada in care imi doream cu disperare iphone 4 , neaparat pe culoarea alb:Tipul din magazin mi-a spus ca mai dureaza pana vine si ca o sa fiu anuntata telefonic, dar eu mergeam in fiecare zi acolo sa-l presez.De fiecare data s-a purtat ok cu mine si uitandu-ma in urma eu nu as fii rezistat unei astfel de psihopate :))

  4. Acum muuulti ani, m-am super panicat cand a inceput sa pornească alarma atunci cand ma
    Uitam la un telefon expus.Nu era inca intrat acest concept la noi in RO, dar au fost super cute consilierii de acolo.

  5. Am ramas placut impresionat in momentul in care am mers in magazin sa imi platesc factura, iar cel care mi-a incasat banii mi-a propus sa pun cele doua numere intr-un grup Red4All, cu extra beneficii si 20% reducere pe unul dintre numere.

Comments are closed.