Abonament cu 30 GB trafic de date la 12 euro

Autor: -

Arsis, dealerul oficial Vodafone, ofera 30 GB trafic de date la abonamentul RED 12 (54 lei, nu este pe site-ul Vodafone) care include minute si SMS-uri nationale si in roaming nelimitate.
Oferta este valabila pana la data de 11 Iunie si este valabila doar in magazinele Arsis, la incheierea unui abonament pe o perioada de 24 luni, fara achizitionarea unui telefon, atat pentru cei care migreaza de la o cartela prepay Vodafone, cat si pentru cei care aleg sa se porteze in reteaua Vodafone.

Pe langa acest abonament mai sunt inca doua abonamente RED 10 (45 lei) ce include 18 GB trafic de date si RED 8 (35 lei) care include 12 GB trafic de date.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Comentarii to Abonament cu 30 GB trafic de date la 12 euro

  1. razorsbk

    Ai idee daca se pastreaza acelasi calcul pentru date in roaming cu abonametele acestea ? As vrea sa migrez catre Red 8 si presupun ca ar avea ~2gb trafic in roaming inclus. Pe internet nu gasesc nici o informatie despre abonamente, cred ca trec diseara pe la un Arsis.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*