Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Vodafone ofera cel mai mare trafic de date la cartelele prepay (P)

1 min read

FotoEmoji Low Large

Vodafone se implica vizibil si activ  in social-media, ca dovada ca acestia comunica pe Twitter inca din 2008. Acestia, zilele acestea, deruleaza o campanie prin care incearca sa popularizeze si in Romania, termenul de binging – adica o activitate placuta performata in exces- adaptata de acestia la vizionarea serialelor pe telefonul mobil (binge-watching).

In acelasi spirit , Vodafone deschide si o campanie interactiva ce isi propune sa popularizeze comunicarea prin Emoji. Aceste simboluri provin din Japonia, din timpul anilor 90, cand japonezii le foloseau  pentru a comunica pe telefonul mobil. Au devenit un fenomen global in momentul in care tot mai multi oameni au inceput sa foloseasca Yahoo! Messenger, iar apoi s-a extins dupa ce au fost adoptate de iPhone si mai apoi de Android. Astazi fiind utilizate in orice comunicare online, ca este parte din textului unui status pe Facebook, sau intreaga descriere a unei poze  postate pe Instagram.

La inceput nu am fost adeptul acestor iconite, insa m-am lovit prea des de ele, in urma cu 4 ani cand m-am angajat Community Manager intr-o companie de jocuri. Spuneti-mi ce intelegeti din iconitele de mai jos 😀

?  ? ? ?

Acesta era un mesaj prin care un utilizator arata comunitatii ca a ramas fara baterie de la cat de mult s-a jucat pe telefon.

In comunicarea de pe retelele sociale o sa vorbim despre ce rol au si cum poti sa folosesti cele mai cunoscute emojiuri ca sa comunici, sa iti exprimi emotiile, vorbim despre ce emojiuri sa folosesti in anumite situatii ca sa iasa cum vrei tu.

Oferta Cartela Vodafone

Utilizatorii Cartelei Vodafone se bucura, de acum, de o oferta generoasa de date, accesibila atat sub forma de bonus cat si prin unitatile “Ce vrei tu”, dar si sub forma de trafic dedicat, in fiecare extraoptiune.

De acum, extraoptiunile Cartelei Vodafone includ, pe langa unitatile “Ce vrei tu”, ce pot fi folosite pentru apeluri, SMS-uri sau trafic de date, si pana la 8.000 MB dedicati navigarii online, retelelor sociale si accesarii continutului video si audio.oferta-cartela-vodafoneActivand Oferta 12 poti beneficia de pana la 17,5 GB trafic de date pentru 12 euro/luna.  Iar daca te inscri in promitia Vorbesti, NET primesti mai poti acumula pana la 5 GB trafic de date lunar pentru apelurile primite din alte retele nationale. Este cea mai buna oferta de date de pe piata telecom de pana acum oferita de vreun operator.

Vodafone a introdus si o noua optiune de 7 euro care are valabilitate 5 saptamani (35 zile) care include 8 GB trafic de date, nelimitat minute si SMS-uri in retea si 2000 de unitati ce pot fi utilizate pentru apeluri nationale, SMS-uri nationala sau navigare pe internet, plus 100 de minute internationale.

Consultati pagina dedicata Cartelei Vodafone pentru detalii complete.

Vodafone va invita odata cu noile optiuni sa va emojionati, adica sa comunicati emotiile mult mai usor cu ajutorul emoji-urilor.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Vodafone ofera cel mai mare trafic de date la cartelele prepay (P)”

Comments are closed.