Unboxing Samsung Galaxy S7 Edge

Autor: -

In ultimele saptamani am testat noul Samsung Galaxy S7 Edge la a carui care lansare am participat si in Barcelona, cu o zi inaintea targului MWC. Telefonul este asemantor cu Samgung Galaxy S6 Edge+ care are 5,7 inci, in timp ce S7 Edge este mai mic, avand 5,5 inch. Daca anul trecut Samsung Galaxy S6 si S6 Edge aveau aceleasi dimensiuni de 5,1 inci, anul acesta Samsung a ales sa lanseze doua modele cu dimensiuni diferite. Astfel, versiunea S7 simpla are in continuare 5,1 inci, iar S7 Edge are 5,5 inci, adresandu-se astfel celor care isi doresc un telefon cu ecran mai mare si cu baterie mai mare (S7 – 3000 mAh, S7 Edge – 3600 mAh). Ambele noi modele sunt rezistente la apa si praf, iar acest lucru a adus imbunatatiri nesesizabile la prima vedere. Spre exemplu, butonul home este mult mai bine realizat fata de modelele anterioare din seria Galaxy S.

In videoclipul de mai jos va voi arata cum arata ambalajul cu care vine noul Samsung Galaxy S7 Edge, dar si cateva comparatii cu modelul Samsung Galaxy S6, pe care il folosesc zi de zi.

In pachet avem in continuare acelasi incarcator rapid si aceleasi casti ca pe modele anterioare. In plus, Samsung a adaugat un adaptor USB cu care veti putea transfera toate datele de pe un alt telefon si chiar veti putea incarca un alt telefon (acest adaptor l-am mai vazut in pachetele telefoanelor chinezesti).

In primul clip va prezinta si Victoria noul smartphone. In trecut a fost si ea ambasador Samsung ca si mine si in prezent utilizeaza un Samsung Galaxy Note 5.

Noul Samsung Galaxy S7 Edge l-am testat prin programul Orange Smartphone Tester.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Comentarii to Unboxing Samsung Galaxy S7 Edge

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*