Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Innovation Biz Forum 2016

1 min read

Tehnologia modeleaza tot mai mult lumea reala si aduce o avalansa de provocari pentru companiile care vor sa fie relevante si in lumea de business de maine.

Biz Innovation Forum eveniment aflat la a doua editie, va invita pe 6 aprilie la o conferinta dedicata inovatiilor tehnologice si conceptului de „sharing economy”, powered by Uber. Evenimentul va prezenta tendintele de ultima ora care duc la crearea unor modele inovatoare de business, cu impact puternic asupra companiilor, comunitatilor si oamenilor.

Economia colaborativa, care presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficienta, a existat dintotdeauna sub diverse forme, dar a capatat acum o alta forma, bazata pe tehnologie si pe conectivitate, care o face scalabila, transparenta si cu un potential major de a aduce valoare adaugata tuturor, indiferent ca vorbim de startup-uri, consumatori, orase sau economii locale.

Viitorul apartine companiilor flexibile, capabile sa se adapteze rapid la schimbari si sa gaseasca mereu mijloace noi de a veni in intampinarea nevoilor consumatorului.

Despre aceste subiecte vor vorbi invitatii acestei editii, nume puternice din domeniul de business, lideri de companii care implementeaza modele de inovatie si specialisti care dau tonul in industria digitala. Intre vorbitorii prezenti la conferinta din acest an se numara: Nicolae Victor Zamfir, Director General, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara „Horia Hulubei”; Robbie Khazzam, CEE Regional Manager, Uber, Iulian Padurariu, Consultant de marketing asociat, Marks , Dragos Sirbu, CEO, Flanco sau Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comert Americana din Romania.

Robbie Khazzam a mai fost prezent si la alte conferinte in Romania, iar la aceasta editie as vrea sa aflu detalii despre numarul soferilor care si-au facut firme/PFA pentru a utiliza aplicatia Uber si cat de legali sunt acum soferii Uber.

Iulian Padurariu ofera un serviciu de ride-sharing unic in Romania in Cluj, prin care poti inchiria o masina de pe strada prin intermediul telefonului mobil. PONY Car Sharing este numele serviciului si este asemanator cu serviciul Drive Now. La fel sunt curios cum au evoluat lucrurile pana acest moment si daca cetatenii din Cluj prefera acest serviciu in detrimentul serviciului de transport public.

 

Evenimentul este organizat de Biz, prima revista de afaceri din Romania, un produs premium care de 16 ani reinventeaza piata revistelor prin informatii relevante, design, inovatie si atitudine.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.