Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Baterie externa Samsung cu incarcare rapida la cel mai mic pret

31 sec read

baterie externa 5200 mah Samsung

Magazinul online QuickMobile desfasoara saptamana aceasta o campanie de reduceri pentru produsele Samsung. Lista completa a produselor reduse cu pana la 30% o puteti consulta aici, insa produsul pe care vi-l recomand si pe care il si am de cateva luni este acumulatorul extern Samsung cu capacitate de 5200 mAh care costa doar 68 de lei (eu am varianta cu Fast Charging).

baterie-externa-5200-mah-SamsungAcumulatorul meu poate incarca rapid un Samsung GALAXY S6/ S6 Edge in aproximativ o ora, cel din oferta incarca normal. eMAG au mai vandut cateva bucati la pretul de 74 de lei, insa nu am apucat atunci sa imi achizitionez.
Ce imi place la acest acumulator este design-ul, care este inspirat dupa Samsung GALAXY S6 Edge. Are dimensiunea cat a unui telefon Galaxy S6, nu zgarie telefonul si este destul de usor, singura problema este culoarea aurie 🙂

De maine vor fi reduceri de pana la 30% la produsele si accesoriile Apple.

 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Baterie externa Samsung cu incarcare rapida la cel mai mic pret”

  1. Imi place foarte mult ca bateria arata ca un telefon. Pretul e unul bun iar capacitatea de 5200mAh e mare. Referitor la culoare, depinde de gustul fiecaruia. Eu zic ca arata destul de bine pe auriu.

Comments are closed.