Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

eMAGIA – ultimele zile cu oferte speciale de la eMAG

1 min read

01

In acest week-end eMAG deruleaza ultimele promotii inainte de Craciun prin campania eMAGIA. Daca de BlackFriday v-am facut o lista cu mai multe produse acum vreau sa va recomand cateva tablete de la Samsung. Despre ce au cumparat cititorii mei de BlackFriday o sa va scriu zielele acestea, fiindca anul acesta s-au cumparat mai multe produse dupa BlackFriday, nu in ziua propriu-zisa.

Pe data de 8 septembrie Samsung a lansat in Romania seria de tablete Samsung Tab S2 care cuprinde doua modele unul de 8 inch si altul de 9,7 inch. Tabletele au fost lansate international in luna iulie, iar principala caracteristica a acestor tablete ce le diferentiaza de celelalte de pe piata este ecranul Super AMOLED. Fata de prima versiune tabletele TAB S2 de 8 inch si de 9,7 inch sunt mult mai subtiri, iar pe versiunea de 8 inch este disponibila si functia de telefon.

samsung-galaxy-tab-s2

Procesorul de pe aceste tablete este cel de pe Samsung Galaxy Note 4. Tabletele vin cu acelasi set de aplicatii preinstalate ca pe Samsung Galaxy S6, inclusiv cu suita Microsoft Office.

Pretul tabletei de 8 inch in luna septembrie, in momentul lansarii era de 2600 lei in timp ce cel al tabletei de 9,7 inch era de 2750 lei.

In acest week-end pe eMAG gasiti tableta Samsung Tab S2 varianta de 8 inch cu Wi-Fi la pretul de 1700 lei cu 100 lei redusa fata de pretul obisnuit, iar tableta Samsung Tab S2 varianta de 9,7 inch cu Wi-Fi este redusa cu 20% si poate fi achizitionata la pretul de 2000 lei. Personal va recomand varianta de 9,7 inch impreuna cu aceasta tastatura externa pe care nu am gasit-o pe magazinele din Romania.

La final va recomand si un produs pe care sa il bagati la wishlist care s-a vandut ca apa calda, ochelarii de realitate virtuala Samsung Gear VR (compatibili cu Galaxy S6, S6 Edge si S6 Edge+).

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.