Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Primesti pana la 10 GB/luna trafic de date in reteaua Vodafone daca esti in alta retea nationala

1 min read

Vorbesti net primesti

Vorbesti-net-primesti

Vodafone deruleaza o companie pentru Cartela Vodafone prin care ofera internet pe mobil de pana la 10 GB/luna daca utilizatorii altor retele nationale apeleaza clientii companiei Vodafone.
Initial nu am inteles nici eu prea bine oferta, pana nu am activat-o. Astfel daca te inscrii in acest program, orice apel in reteaua Vodafone iti va aduce 10 MB/minut pe o Cartela Vodafone pe care o primesti gratuit din orice reprezentanta Vodafone.

Cum poti beneficia de oferta „Vorbesti, NET de la Vodafone primesti” daca esti din alta retea

Pentru a te inscrie in promotie trebuie sa trimiti un SMS cu textul DA la numarul 0722 10 10 10 sau accesezi site-ul vodafone.ro unde exista un formular de inscriere. Vei primi un SMS de confirmare prin care esti inscris in promotie, iar Vodafone ulterior va contoriza toate apelurile pe care le efectuezi in reteaua lor (este prima oferta de pe piata care ofera trafic de date gratuit clientilor din alte retele).
Pasul urmator pe care trebuie sa il faci este sa asociezi o Cartela Vodafone existenta, iar daca nu esti client al companiei poti cere una gratuit din orice magazin Vodafone. Cartela pe care o vei primi nu are credit initial si este un pachet SIM cu numar de telefon. Pentru asocierea numarul din Vodafone trebuie sa trimiti de pe numarul tau de telefon din alta retea un SMS catre acelasi numar ( adica 0722 10 10 10) cu numarul Cartelei Vodafone. Astfel Vodafone va asocia noua Cartela Vodafone cu numarul tau din alta retea, pentru a iti putea oferi traficul de date din promotie. In plus dupa ce ai inrolat noul numar din promotie vei primi 1 GB trafic de date gratuit pe Cartela Vodafone.
Perioada de valabilitate a Cartelei Vodafone fara credit este de doua luni asa ca, timp de doua luni poti folosi internetul primit de la Vodafone gratuit. Daca serviciul de date nu este activat pe Cartela Vodafone apeleaza *777 si cere activarea serviciului de date. In plus daca activezi o optiune de minim 6 euro din oferta curenta, vei beneficia si de viteze 4G.

Cum poti beneficia de oferta „Vorbesti, NET de la Vodafone primesti” daca esti utilizator al Cartelei Vodafone

Clientii Cartelei Vodafone pot participa si ei in promotia Vorbesti, NET de la Vodafone primesti, acestora fiindu-le oferit 1 MB/minut pentru orice apel primit sau efectuat si 10 MB/minut daca sunt apelati de clienti ai altor retele nationale.
Inrolarea in promotie se face trimitand un SMS gratuit la numarul 2777 sau pe site-ul vodafone.ro
Si clientii Cartelei Vodafone primesc un bonus initial de 1GB trafic de date dupa inrolarea in promotie.

Traficul de date se aloca o data la 15 zile pe Cartela Vodafone.

Pentru a afla informatii despre traficul de date pe care l-ai acumulat poti trimite un SMS gratuit de pe Cartela Vodafone la numarul 2777 cu textul INFO.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

6 Replies to “Primesti pana la 10 GB/luna trafic de date in reteaua Vodafone daca esti in alta retea nationala”

    1. Aparent nu s-au prins majoritatea oamenilor, nici eu nu m-am prins initial. Clientii celorlalte retele au invadat call-centerele intreband unde este internetul promis.

  1. Eu m am prin si breau acum sa trimit la cineva dintre voi 10 GB iar voi sa imi tranferati voi. Cine se baga la ?

Comments are closed.