Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Oferte bune de Black Friday 2015

2 min read

Blackfriday

Cu siguranta cei mai multi vor sa afle ofertele de la eMAG:

Telefoane mobile

telefoane-blackfriday-emag-1 telefoane-blackfriday-emag-2 telefoane-blackfriday-emag-3Tablete

tablete-blackfriday-emagLaptopuri

laptop-blackfriday-emaglaptop-blackfridayTelevizoaretv-blackfriday-emag

Ofertele pentru celelalte categorii de produse le gasiti aici, insa pe site-ul eMAG dupa ora 7:30 vor fi si alte promotii.
Cataloagele Flanco, MediaGalaxy, Elefant, Metro.

Oferte de Black Friday la operatorii telecom

Telekom ofera reduceri la optiunile pentru cartela Telekom, spre exemplu extraoptiunea Extra Voce M de 5,95 euro este redusa la 2,98 euro.

Orange au reduceri de aproximativ 100 euro pentru smartwatch-urile Vector. Daca un mod normal ceasul Vector Luna cu carcasa mata neagra din otel inoxidabil si cu curea neagra din silicon costa in mod normal 400 euro, iar astazi este redus la 320 euro, iar daca vreti sa va achizitionati un ceas va pot oferi in cod cu o reducere de 100 euro pentru a-l achizitiona in final la pretul de 220 euro.

Vodafone ofera in acest week-end celor care incheie noi abonamente cat si pentru celor care aleg sa isi reinnoiasca abonamentul timp de 6 luni de zile, 25 GB pentru cei care opteaza pentru unul din abonamentele RED 16 si SUPER RED 19 si 50 GB luna pentru cei care opteaza pentru un plat tarifar incepand cu SUPER RED 25.
Clientii care isi achizitioneaza sau reinnoiesc un abonament SMART (Smart 8, Smart 10, Smart 11), RED (RED 13, RED 14, RED 16) sau un abonament de internet mobil pentru laptop sau tableta (Smart Net 10 sau Smart Net 11) primesc acces la aplicatia HBO GO, timp de 3 luni, fara costuri suplimentare.
Pentru cei care doresc sa porteze o cartela prepay in reteaua Vodafone, operatorul ofera 5 euro reducere la Oferta 6.

Oferte bune de Black Friday

Mai jos o sa va enumar cateva oferte bune pe care le-am observat pe mai multe site-uri.
Produsele pe care le mentionez mai jos s-ar putea sa nu mai fie pe stoc.

La  a fost disponibil pentru putin timp un SSD Samsung 850 EVO, 120GB, SATA III 600 la 99 lei, acesta a fost cea mai buna oferta din acest an.

ssd-evomagTot pe evoMAG am gasit un Smart TV redus cu 29% la un super pret de 2000 lei. Modelul era din seria 6000 un Smart TV de 101 cm 4K Ultra HD cu toate functiile, doar ca nu era si 3D.
Nu am apucat sa il achizitionez, dar il gasiti pe Flanco la acelasi pret.

smart-tv-samsung-evomagO alta alternativa gasiti pe eMAG un Smart TV din seria 5200, lansat tot in 2015, dar la rezolutie Full HD. Pretul este si el mai mic de doar 1500 lei (link afiliat direct catre produs).

smart-tv-samsung-emagTot pe eMAG sper sa prind acest SmartWatch Motorola Moto 360 caruia i-am facut un review anul trecut aici. Moto 360 va fi pentru foarte putin timp la pretul de 500 lei (link afiliat direct catre produs), la jumatate de pret fata de pretul normal. Merita deoarece de cateva luni este compatibil si cu telefoanele iPhone.

motorola-moto-360-emagPentru fanii Apple eMAG va vinde cateva zeci de bucati de iPhone 6 de 16 GB pe alb la pretul de 2000 lei (link afiliat direct catre produs) si ceva mai multe bucati pe negru la 2500 lei (link afiliat direct catre produs).
Tableta iPad Mini 2 Wi-Fi de 16 GB pe negru se va vinde si ea instant avand pretul de 700 lei (link afiliat direct catre produs).

Dintre laptop-urile aflate in promotie va recomand unul doar pentru browsing la un pret accesibil. Toshiba Satellite CL10-C-102 este un laptop de 11,6″ (eu prefer ultrabook-urile pe care poti sa le iei cu tine in fiecare zi fara probleme) care beneficiaza de garantia No Matter What, adica daca il veti distruge veti primi unul inapoi. Pretul este de 900 lei (link afiliat direct catre produs) si veti avea si Windows 10 preinstalat pe el.

latop-toshiba-emagBonus la sfarsit:
-Metro are in oferta de BlackFriday anvelope resapate !!???
-eMAG are in promotie anvelope de iarna la 100 lei, anvelope Michelin la 230 lei, iar masina Fiat 500 costa 9000 euro doar astazi, cat noile VW Polo ale Politiei Romane.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.