Ce gadgeturi poti sa vezi la IMWorld 2015

Autor: -

Editia din acest an a Internet & Mobile World se desfasoara in pavilionul central Romexpo. Programul conferintelor o gasiti aici, iar harta expozantilor o puteti consulta aici.

La IMWorld 2015 veti putea interactiona cu robotul NOA la standul Accenture. Robotelul este fabricat de catre o companie din Franta si este vandut doar pentru universitati. Robotul costa 25.000 euro bucata, dispune de 25 de motoare, peste 740 de senzori si doua camera video HD.

Dispozitivele de realitate virtuala Samsung Gear VR si Oculus Rift au fost aduse la standurile eMag si Telekom, cei de la eMag avand si pista pentru masinute teleghidate.

La capitolul smartphone-uri QuickMobile a prezentat in premiera publicului noile modele iPhone 6s si iPhone 6s Plus. Tot la standul QuickMobile a fost expus Samsung GALAXY Note 5, impreuna cu cateva accesorii wearable, printre care Apple Watch si LG G Watch R. Si la standul Orange au fost expuse cate bratari de fitness insa cand am ajuns eu bateriile acestora erau descarcate, insa se putea testa cel mai bun puternic smartphone de pe piata Samsung GALAXY S6 Edge+.

Allview a prezentat noul model V2 Viper X care este si primul smartphone cu USB Type-C lansat in Romania.
Si la standul Microsoft au fost prezentate cateva smartphone-uri.

Smart Balance Wheel este gadgetul care m-a impresionat cel mai mult. Este un scooter inteligent pe doua roti, principiul de functionare fiind asmenator cu al unui Segway. Acesta poate atinge o viteza de pana la 12km/ora si se incarca rapid in aproximativ 2-3 ore. Smart Balance Wheel este disponibil la pretul de 4000 lei.

Pe langa gadgeturile obisnuite au mai fost prezentate imprimante 3D, pixuri 3Doodler, dar si imprimante care folosesc cerneala solida. Cei de la Xerox au imprimanta cu cerneala solida ColorQube 8580. Ce mi-a placut la aceasta imprimanta este ca poti imprima pe orice tip de hartie, incepand de la hartie obisnuita la etichete, plicuri, carton, carti de vizita, hartie lucioasa sau chia hartie mototolita.
Pachetul de inlocuire a cartuselor contine cate 2 cartuse din cerneala solida din fiecare din cele 4 culori, costa 25 euro si puteti imprima pana la 8000 de pagini. Cartusul la atingere seamana cu o lumanare de ceara.

La iesirea din pavilionul central puteti sa va incarcati telefonul la copacul solar VTree care a fost prezent si la Summer Well si puteti testa masinile electrice de la Renault: Zoe si Twizy.

Renault-twizy

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*