Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Detalii despre incendiul din Clubul Colectiv

1 min read

00011

In clubul Colectiv a avut loc un incendiu prin care au murit peste 10 persoane, 7 le-am vazut doar eu si cat timp am stat au fost peste 10 persoane resuscitate. Incendiul a pornit de la un stalp captusit cu burete – material usor inflamabil. Au fost 11 masini de pompieri si 88 de oameni transportati. 25 de morti pana acum. Inauntru au fost 300-400 de persoane. Rudele pot suna la 0212069291 pentru a afla la ce spital sunt victimele. Pana acum trei cunoscuti au murit.

Am ajuns odata cu televiziunile in rondul de la maternitatea Bucur. Locatarii din zona majoritatea de etnie roma voiau sa ajute fortele de ordine prezente si au ajutat scotand cateva persoane pana la venirea politiei locale si a jandarmeriei. La aproximativ 30 de minute dupa producerea nefericitului eveniment accesul de la poarta Pionerul spre clubul Colectiv era restrictionat de catre jandarmi si nici macar primarul Piedone nu a avut acces. Tot locatarii din zona au ridicat masinile impreuna si cu cativa reporteri permitand astfel accesul ambulantelor. Au existat cateva conflicte intre parintii ajunsi si jandarmi, ceea ce era de asteptat in astfel de cazuri disperate, insa ce nu mi-a placut este ca presa a fost injurata de catre locatarii din zona pentru ca venisera sa isi faca meseria.

Cateva asistente de la maternitatea Bucur au iesit in capoadele de salon pentru a acorda prim ajutor ranitilor, care erau pusi ori pe paleti ori direct pe jos in strada in fata tuturor. Tablou a fost la propriu morbid, pe cativa paleti fiind lasati zeci de minute cateva cadavre cu fetele descoperite. In videoclipul de aici puteti vedea o inregistrare needitata de pe LiveLeak din fata fabricii Pionerul si aici un filmulet din momentul in care s-a produs incendiul.

Vodafone si Orange nu vor taxa apelurile catre numerele de urgenta 021.264.87.04 / 021.264.85.25 /021.206.93.75 / 021.206.92.91 /021.206.92.83 si 021.313.06.05 in perioada 30 octombrie – 8 noiembrie.

Sirul intregii tragedii il gasiti aici.

Poza si filmarea care explica cum s-a raspandit incendiul…

incendiu_colectiv

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Detalii despre incendiul din Clubul Colectiv”

  1. Deci, *** NU SE ADMINT FOC or FUMAT IN SPATII colective ***….ASTA E LEGEA CE O PUTEM DA ACUM…..
    In rest..Comedia Umana…

    Citeste si da mai departe.

Comments are closed.