Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Inscrierile la Biz Analytics Cluj, pe ultima suta de metri

34 sec read

biz analytics foto e1445948777548

In Cluj exista o avalansa de conferinte de business, in special perioada aceasta si in special anul acesta. Exista, insa, unele, pe care nu ar trebui sa le ratam. Mai ales cand evenimentul este organizat de oameni cu experienta, precum cei de la Biz.

Cei care folosesc sau intentioneaza sa foloseasca sisteme si solutii de Business Analytics, Big Data, Business Intelligence si Digital Marketing, sunt asteptati maine, 28 octombrie la conferinta #BizAnalytics, ce  va avea loc la Hotel City Plaza, Cluj. Este recomandat si celor care lucreaza in domeniul IT si vor sa-si completeze cunostintele. In plus, la a doua sesiune veti putea participa la un workshop sustinut de SAS Romania, care va face un tur complet prin “Lumea Analytics”.

Vestea cea mai buna este ca nu exista costuri de participare. Inscrierea se face printr-un e-mail la adresa lelia.petrescu[@]revistabiz.ro, cu subiectul Inscriere Biz Analytics.

Doar o zi ne mai desparte de eveniment, asa ca, in locul vostru m-as grabi.

biz-analytics

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.