Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Samsung GALAXY Note 5 este disponibil in Romania

1 min read

galaxy note 5 32gb

Primii care au anuntat disponibilitatea phabletului Samsung GALAXY Note 5 in Romania au fost cei de la QuickMobile, pe care il vor importa de la distribuitori din Asia si Statele Unite. Zilele acestea smartphone-ul a aparut si in oferta magazinelor eMAG si PC Garage.

eMAG il achizitioneaza tot de la QuickMobile, dar despre PC Garage nu stiu prin cine il vor importa.

samsung-galaxy-note-5

Acum sa va explic ce avantaje si dezavantaje aveti daca il achizitionati pe aceste canale neoficiale.

Principalul avantaj este ca veti avea telefonul mult dorit in acest moment, fara a fi nevoie sa asteptati pana in primavara cand cel mai probabil va fi distribuit de catre Samsung Romania.
Pretul nu este unul piperat, dat fiind ca Samsung GALAXY S6 Edge+ se comercializeaza la 3900 lei, iar diferenta de doar 200 lei este foarte mica, deoarece GALAXY Note 5 are S-Pen-ul care aduce si multe functii noi.

[button url=”https://www.stefanblog.com/2015/08/samsung-galaxy-note-5-samsung-galaxy-s6-edge-plus.html” target=”_blank” style=”red” size=”medium”]Citeste aici care sunt diferentele dintre GALAX Note 5 si GALAXY S6 Edge+[/button]

De altfel, la QuickMobile veti putea comanda si varianta dual-SIM a phabletului.

Singurul dezavantaj pe care unii dintre voi l-ar putea vedea ar fi service-ul pe care il asigura QuickMobile si imposibilitatea de a face o asigurare acestui smartphone.

QuickMobile ofera service-ul direct in tarile de unde este importat telefonul, prin serviciul tur-retur, compania asigurand tranportul gratuit de la locatia clientului la service-urile Samsung din Statele Unite si Asia, in termenul maxim prevazut de lege de 14 zile.

Pentru unitatile cumparate de la eMAG service-ul va fi asigurat de cei de la Depanero.

Pret Samsung GALAXY NOTE 5

QuickMobile Samsung GALAXY Note 5 – 3900 lei

QuickMobile Samsung GALAXY Note 5 Dual-SIM – 3900 lei

eMAG – 3900 lei

PC Garage – 4000 lei

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read