Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Evolio x-Watch – primul smartwatch romanesc

51 sec read

xwatch argintiu pozaarhiva 1

Evolio a prezentat primul smartwatch romanesc, x-Watch, care va ajunge in Romania inaintea lui Vector Watch si la un pret mult mai accesibil.

Ce trebuie sa stiti este ca pe 1 octombrie smartwatch-ul Evolio x-Watch va fi disponibil la pretul de 250 lei pe site-ul Evolio.ro, dupa aceasta data acesta comercializandu-se la pretul de 400 lei. Si mai important, acesta va fi compatibil si dispozitivelor iOS.

Acum sa va dau cateva detalii despre acest smartwatch.
Va fi disponibil in doua culori, pe negru si pe argintiu, autonomia este intre 2 si 5 zile si dispune de cateva aplicatii health care masoara pasii, pulsul, timpul inactiv, dar si somnul. Aceste functii sunt disponibile pe bratarile fitness premium care sunt mult mai scumpe. In plus, de pe acest smartwatch puteti initia si apeluri, avand microfon si difuzor. Functia aceasta o vad utila mai ales cand conduci.

Ceasul este din otel si dispune de un display IPS de 1.22″ FQVGA 240*204 pixeli, ale carui teme pot fi inlocuite, iar designul este asemantor cu Motorola Moto 360. Are un diametru de 46.5mm si o greutate de 50 grame.

x-Watch dispune de organizer digital cu functie „reminder” si functie antifurt, avertizandu-te cand te-ai departat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care este conectat.

Smartwatch-ul are protectie pentru apa IP55, iar sistemul de operare este Mediatek Linkit.

Sunt curios daca acest smartwatch va afisa si cateva notificari de la aplicatii precum Facebook sau GMail.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

13 Replies to “Evolio x-Watch – primul smartwatch romanesc”

  1. Si eu sunt curios daca poti citi email pe el. Ar fi motivul pentru care l-as cumpara. Dar nu gasesc pe nicaieri aceasta informatie. Am vazut ca se poate pune Yahoo Weather pe el.

    1. Da,se poate citi mail-ul. Primești notificări de la toate aplicațiile

  2. Ce tipuri de mesaje se pot citi pe Evolio smartwach,sms,whattsapp, facebook, messenger????

  3. Bateria cat tine la el? Am citit ceva comentarii ca nu ar tine nici macar o zi

    1. tine o zi, dar ai probleme pentru ca se conecteaza prin bluetooth si toate apelurile pe care le vei primi, cand vei raspunde, se vor conecta direct la ceas.

  4. Bună seara ! Am achiziționat un smartwatch x-watch pro de la evolio ,încerc să găsesc casca bluetooth compatibila .am întrebat la evolio şi sugestia lor………. să încerc cât mai multe poate nimeresc una !!! Ei nu au aşa ceva . Vă rog o sugestie ! Mulțumesc

  5. Salut. Am înțeles că ar exista o setare din care ceasul să se aprindă când întorci mâna să te uiți la el. Nu știu cum. Mă poți ajuta.

Comments are closed.