Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gadget Week – saptamana 19–25 iulie 2015 – ep 64

44 sec read

gadget week saptamana 19 25 iuli

Stirile saptamanii vin de la Samsung, Motorola, Vodafone si Zoniz. Pentru ca ma aflu la Untold o sa trec direct la stiri:

1. Samsung a lansat tableta Samsung GALAXY TAB S2 care este disponibila in doua versiuni de 8 inci si 9,7 inci, fiind totodata cele mai bune tablete de la Samsung. Samsung Galaxy Tab S2 are cea mai subtire si mai usoara rama de metal de pe piata, o grosime de doar 5,6 mm si o greutate de numai 389g (modelul de 9,7 inci) si 265 g (modelul de 8 inci). Tabletele au preinstalate pe ele suita Microsoft Office Solutions si ofera utilizatorilor 100 GB spatiu in OneDrive. Tabletele dispun si de senzor de amprenta.

2. Motorola Moto X editia 2015 a fost lansat. Detaliile complete despre acest model le gasiti aici.

3. Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus vor fi lansate pe 13 august in cadrul unui eveniment care va avea loc in New York si va putea fi urmarit live pe YouTube aici.
4. Vodafone ofera 25 GB spatiu de stocare in Dropbox pentru cei care nu au conturi Dropbox deja create prin aplicatia Vodafone Backup+
5. Aplicatia Zoniz, prin care primiti reduceri semnificative in magazine si restaurante a incheiat un parteneriat cu mall-ul Afi Palace Cotroceni. Detalii despre oferte si cum functioneaza aplicatia gasiti in acest articol detaliat. 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.