Gadget Week – saptamana 12–18 iulie 2015 – ep 63

Autor: -

Din aceasta saptamana in spatele Victoriei veti vedea intotdeauna o imagine de fundal. Cele mai importante stiri ale saptamanii 12-18 iulie sunt:

1.HTC One M9+ a fost lansat in Romania. Telefonul pastreaza design-ul de pe HTC M8 cu doua camere principale pe spatele telefonului care permit utilizatorului sa creeaze efectul de defocalizare pe anumite poze. Telefonul are un ecran 2K de 5,2 inch, cititor de amprenta, un procesor Mediatek Helio X10, care din experienta pot spune ca, nu este recomandat celor care isi doresc un telefon pentru gaming. HTC One M9+ este disponibil la pretul de 3500 lei aici.

2. Apple a lansat o noua generatie iPod Touch, cu specificatii  de pe iPhone 6. Procesorul este identic cu cel de pe iPhone 6 insa este limitat la 1,1 GHz fata de 1,4 GHz cu cat ruleaza procesorul de pe iPhone 6. Noul iPod Touch are si 1 GB memorie RAM, camera foto de 8MP cu blit si o autonomie mult mai mare fata de un iPhone 6.  Versiunea cu 16GB memorie interna porneste de la 199 dolari.


3. Kingston a lansat primul stick compatibil cu standardul USB Type-C care este disponibil doar pe noile MacBook-uri de la Apple. DataTraveler microDuo 3C are doua mufe, USB 3.0 standard si USB Type-C. Acest stick va fi foarte util si pentru cei care isi vor achizitiona unul din viitoarele smartphone-uri OnepPlus 2 sau Note 5 care vor dispune de USB Type-C. 


4. Celebra companie producatoare de amplificatoare pentru chitari si nu numai, Marshall a lansat un telefon mobil cu sistem de operare Android. Special la acest telefon este procesorul dedicat pentru redarea pieselor la calitate foarte mare, chiar si a formatelor FLAC.

Alte stiri:

5. Apple si Samsung sunt in discutii pentru a adopta standardul E-SIM prin care SIM-urile vor fi integrate in telefoanele mobile.

6. YouTube va lansa un abonament prin care va oferi acces la platforma fara reclame pentru orice utilizator. Detalii aici.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*