Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Coca-Cola te provoaca la miscare #happymoves

48 sec read

11654101 1048636675168313 841681692 o

Saptamana trecuta Coca-Cola a fost partener la a doua editie a cursei urbane Urbatlon. Urbatlon este un eveniment sportiv unic in Romania care isi doreste sa transforme provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul si termenele stranse, orele lucrate peste program, sansele ratate… in probe dinamice si distractive de antrenament fizic si un succes personal, demn de mentionat oricui, oricand!

Am atasat filmul oficial al evenimentului cat si filmul realizat de mine pe parcursul probelor care au combinat elemente de fitness imbracate intr-o forma distractiva si ofera o competitie atractiva si plina de adrenalina.

Eu am reusit sa termin daca nu ma insel primul din echipa Coca-Cola, situandu-ma pe pozitia 100 in clasamentul general si pe pozitia 94 in clasamentul masculin.

In week-end-ul 27028 iunie Coca-Cola te provoaca sa participi la evenimentul #happymoves, prin care sporturile preferate vor deveni mult mai distractive.

Evenimentul #happymoves are loc in week-end-ul 27-28 iunie in Piata Revolutiei. Pe 27 iunie va avea loc un concert Connect-r, iar pe 28 iunie de la ora 9:30 te asteapta un cros unde trebuie sa alergi imbracat imbracat cu cele mai creative accesorii. La final Coca-Cola va oferi premiii pentru cel mai inedit costum, dar si pentru cei mai rapizi trei participanti din ambele categorii, femei si barbati.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.