Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Shoteria – statie de prima alcoolizare si reabilitare

2 min read

img 45

Shoteria este cred singurul shotbar din Centrul Vechi, care imbina sub conceptul unei statii de tren, cele doua zone principale: statia de prima alcoolizare, urmata de statia de reabilitare.

Design-ul si amenajarea barului sunt menite sa gazduiasca, in stilul unei statii de tren. Astfel, tabela de „Plecari” afiseaza meniul de alcoolizare cu care petrecaretii isi pot incepe viata de noapte, pentru a ajunge pregatiti de petrecere in localurile preferate din Centrul Vechi. 

Pentru baieti, spiritul de petrecere ia forma shot-urilor cu personalitate puternica, precum: Drift, Downtown, Fireball, Hot Worm, pe baza de tequila, vodka, gin, whisky si esente tari precum Stroh (80 grade). Preferatul meu este Downtown care contine lichior de cafea Bols Coffee, rom Bacardi Oakheart, triplu sec Bols + o felie de portocala si trei boabe de cafea. Shot-ul Downtown este pus la loc de cinste in dreptul numelui meu si daca uitati cum se numeste puteti cere la bar shot-ul Stefan Rosioara. Cu siguranta o sa va placa.

IMG_2605.JPGPentru fete, cheful de petrecere se asaza in paharele mici umplute cu bauturi dulci-fructate si lichioruri parfumate, in shot-uri ca: Melon ball, Pornstar, ABC sau Hot Chocolate. Bauturi ispititoare se regasesc si in varianta destinata cuplurilor, in shot-urile duo precum: Flirtini, Nasu’ si Nasa, Dragoste in Romania – servite in recipiente inedite, „pentru el” si „pentru ea”.

In serile cand prietenii la distractie se cunosc, Shoteria asteapta grupurile gata de petrecere cu shot-uri speciale pentru gasca, in formula 5+1, ca: Metropolitan, Tequila Bum Bum, Mad Munks, Assisted Suicide, sau Pumn de cuie, servite creativ in recipiente sugestive. Fiindca si aniversarile sunt un bun prilej de ciocnit pahare, Tortul de Shot-uri, a cate 25 pahare, poate fi baut in cinstea oricarui sarbătorit.

shoteria-plecari

La capatul barului, tabela de „Sosiri” afiseaza meniul de reabilitare, cu bauturi revigorante pentru toti cei care se intorc de la petrecere si vor sa isi recapete energia pentru a doua zi. Aici vei gasi bauturi pe baza de fructe si plante naturale, dar si traditionalele remedii precum borsul, zeama de varza sau castraveti murati. Licoarea casei (formula originala pe baza de ghimbir si armurariu, planta regeneratoare), alaturi de Green Shot (shot alcalinizant din iarba de grau proaspat stoarsa si spirulina), Ginger Shot (energizant detoxifiant pe baza ghimbir proaspat cu mar verde) si Matcha Shot (energizant din extract de ceai verde si lapte de migdale) – sunt doar cateva dintre secretele unei vieti de noapte palpitante, fara dureri de cap a doua zi.

_DSC3156Pe scurt, in Shoteria nu veti gasi bauturile clasice (precum bere sau Cuba Libre), locul fiind dedicat consumului de shot-uri in regim de urgenta. Conceptul este ca distractia incepe in Shoteria cu combinatii originale, dupa care te duci in locurile obisnuite pentru sesiunea de baut intens, iar seara/dimineata se incheie tot in Shoteria, unde gasesti o selectie eleganta de bauturi anti-mahmureala.

Shoteria Premiaza Petrecaretii

Pentru ca o viata de noapte plina de energie nu ar fi completa fara petrecareti adevarati, Shoteria pregatește, incepand cu luna mai, o competitie in care cei mai talentati petrecareti se pot intrece pentru titlul de „sufletul petrecerii”.  Concursul se va desfasura prin intermediul aplicatiei Facebook Shoteria Premiaza Petrecaretii, unde fanii se pot inscrie prin incarcarea unei fotografii care sa le dovedeasca statutul de petrecaret. Castigator in distractie va fi acela care va convinge cat mai multi prieteni sa-l voteze. Astfel, acesta va avea sansa de a deveni ambasador Shoteria si va fi premiat cu o excursie de doua nopti in Barcelona, alaturi de prietenii sai. Regulamentul este disponibil aici.

Shoteria este deschisa 3 zile pe saptamana Joi, Vineri, Sambata, in intervalul orar 21:00 – 5:00 si este situata langa Calif pe strada Selari nr. 17.

 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.