Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Allview X2 Soul Pro in oferta DigiMobil

38 sec read

0002

Allview-X2-Soul-Pro

Cel mai performant telefon romanesc, Allview X2 Soul Pro ce a fost prezentat la Mobile World Congress in acest an, a fost lansat astazi in Romania. In perioada 7-10 mai, Allview X2 Soul Pro poate fi cumparat in rate fara dobanda in reteaua DigiMobil (RCS&RDS) la un pret promotional.

Oferta este disponibila impreuna cu orice abonament DigiMobil Optim dupa cum urmeaza:

– pentru un abonament nou incheiat pe 2 ani, ai gratuit 6 luni la abonamentul DigiMobil Optim;
– avansul pe care trebuie sa il platesti este de 850 lei, dupa care vei plati 71 lei/luna timp de 12 luni, iar abonamentul DigiMobil timp de 24 de luni.

Suma pe care o vei plati pe telefon dupa 12 luni este de 1700 lei. Acesta este si pretul cu care se va comercializa la liber. Oferta este destinata doar noilor clienti. Mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata ofertei.

Pentru cei care aleg sa se porteze in reteaua DigiMobil si nu beneficiaza de vreun serviciu Digi, abonamentul DigiMobil Optim Nelimitat este oferit la pretul de 8 euro pentru cei ce se porteaza din alte retele.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
38 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
38 sec read

One Reply to “Allview X2 Soul Pro in oferta DigiMobil”

  1. Nu intelegeam din clipul de prezentare cum vocea era de barbat si mainile de femeie :))) Apoi am vazut ca erau 2 persoane diferite. Super telefonul, arata bine si performante destul de ok. N-ar fi stricat 3 GB RAM.

Comments are closed.