Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Gama de televizoare LG in 2015

1 min read

LG Oled TV Swarovski

LG-Oled-TV-Swarovski

LG a lansat pe piata din Romania noua gama de televizoare din 2015 care cuprinde televizoare cu tehnologia OLED si Prime UltraHD,  televizoare cu ecran plat, cat si curbat, smart tv-uri, dar si televizoare normale cu dimensiuni care variaza intre 40 si 65 inci.

In cadrul evenimentului de lansare, care a avut loc saptamana trecuta, a fost prezentat si cel mai mare televizor Ultra HD si 3D din Romania. Modelul 98UB980V dispune de o diagonală de 98 inci, respectiv 249 cm.
Cu ajutorul tehnologiilor 4K Upscaler si IPS 4K integrate, televizorul LG 98UB980V ofera o imagine reala, bogata in detalii, foarte aproape de ceea ce vedem cu ochiul liber. Televizorul este disponibil de o saptamana in Romania si deja au fost vandute cateva modele. Acest super televizor poate fi comandat de pe site-ul Media Galaxy la pretul de 75.000 lei.

LG98UB980V

Ce aduce nou gama de televizoare din 2015 de la LG

Tehnologia ColorPrime

Acesta este numele pentru tehnologia WCG LG care creste gama de calitate a culorilor, utilizand tot spectrul de culori pentru a genera o gama larga de nunate si tente. Aceasta tehnologie este disponibila pe modelele premium de la LG Prime Ultra HD. Modelul UF 9500 va fi disponibil cu diagonalele de 55 si 65 de inci. Pe langa tehnologia ColorPrime, televizoarele Prime Ultra HD (UF9500, UF8500 si UF6700) dispun si de tehnologia Prime Master Engine care optimizeaza automat preferintele de afisare ale televizorului sau sofisticatul algoritm LG 4K Upscaler, care afiseaza continutul SD, HD si Full HD la calitate Ultra HD.

WebOS 2.0

Sistemul de operare WebOS este cel mai simplu si intuitiv soft de pe smart tv-uri, iar acum este la a doua versiune pe gama de televizoare LG din 2015. Sistemul de operare webOS 2.0 are interfata de utilizare imbunatatita, timpul de raspuns fiind redus. Au fost optimizate si meniurile pentru o navigare mai usoara prin meniuri, fara ca acestea sa ocupe tot ecranul. A fost optimizat si meniul de pe bara Launcher, acum putandu-se adauga posturile TV favorite langa aplicatiile Voyo, Deezer, HBO GO, trecerea intre o aplicatie si un post TV realizandu-se mult mai usor.

Telecomanda Magic Remote cu butoane numerice

Spre deosebirea de telecomanda de pe actualele modele Smart, cele din 2015 vin impreuna cu o noua telecomanda cu taste numerice un pic mai mare, cu care in continuare poti controla TV-ul ca si cum ai avea in mana un pointer. Telecomanda functioneaza prin unde radio si puteti controla televizorul chiar si din alta incapere.

lg-magic-remote

Sunet Harman Kardon

Majoritatea noilor modele au incorporate boxe de la Harman Kardon care ofera un sunet de inalta calitate.

LG-Harman-kardon

 

O informatie la final, jumatate din televizoarele LG vandute in Romania au diagonala de 81 cm (32 inci), iar odata cu tehnologia Ultra HD puteti cumpara televizoare cu diagonala mai mare, deoarece pe rezolutiile 4K nu se mai vad pixelii absolut deloc.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

3 Replies to “Gama de televizoare LG in 2015”

  1. Numi merg toate canalele nu stiu sa-il reglez din meniu

Comments are closed.