Mobifest – conferinta dedicata viitorului mobile

Autor: -

Mediul mobil a crescut in mai multe directii in ultimii ani, si a influentat foarte mult marketingul, vanzarile si chiar social media. Mai mult, astazi vedem o trecere de la social media catre mobile media, ceea ce deschide noi posibilitati pentru companii si branduri.

Pe 13 mai 2015 are loc conferina Mobifest, la hotelul Crowne Plaza unde pe parcursul zilei vor fi prezentate solutii pentru a integra mediul mobil in diferite campanii de promovare, studii de caz despre campanii de succes din ultimul an in mediul mobile, dar si a treia editie a Mobile Awards Romania.

Conferinta si seminariile din acest an vor urmari trei mari tendinte, iar programul este actualizat constant aici:

INNOVATION IN MOBILE – Cum poate fi folosit mediul mobil in campanii de PR, sales, marketing, social media. Noi abordari, idei si instrumente pentru marketeri.

BUILDING BETTER APPS – Ce oportunitati noi de dezvoltare a aplicatiilor mobile exista pe plan local si global. Cai noi de promovare a aplicatiilor si solutii de monetizare.

CREATIVE CAMPAIGNS – Studii de caz de succes in mediul mobil de la companii si agentii care au integrat canale multiple in campaniile lor.

Pana acum au fost confirmati urmatorii speakeri:

– Maia Novolan – Managing director Syscom Digital

– Bogdan Apostol – General manager Voxline

– Andrei Vig – Co-founder TinTag – solutia prin care poti urmari anumite obiecte personale cu ajutorul unei aplicatii de mobil.

– Rob Khazzam – International launcher Uber – cu siguranta va vorbi despre sistemul de licitatii introdus in aplicatie zilele trecute.

– Stefanos Karagos – Founder Xplain

– Adina Vlad – Managing parner Unlock Market Research

– Dan Vartopeanu – Managing partner Brezee Mobile

– Radu Acsinia – Social Media Specialist Samsung – anul trecut acestia au implementat o campanie pe Instagram – Facebook impreuna cu bloggerul travel Brad Florescu.

Sesiunea de Mobile Marketing Training va fi impartita in doua parti, prima parte se va axa pe construirea unei campanii de mobile marketing unde vor fi prezentate si campanii de succes, iar in a doua parte se vor prezenta sfaturi pentru a realiza campanii de advertising integrand si alte medii de comunicare, mecanisme specifice, dar si sfaturi pentru optimizarea email marketingului pe mobil.

Pentru incrierea la conferinta te invit sa accesezi site-ul oficial al evenimentului Mobifest, iar pentru ca acest blog este partener al evenimentului, ofer doua invitatii simple. Trebuie sa imi spui o aplicatie din Romania care te-a ajutat intr-o situatie si de ce ai recomanda-o prietenilor.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Mobifest – conferinta dedicata viitorului mobile

  1. Cudla Luchian

    Redescopera Romania, e simplu si usor de folosit, in plus te ajuta sa gasesti pe care nu le-ai mai vizitat, cu review-uri utile !

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*