Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week – saptamana 15-21 februarie 2015 – ep 42

1 min read

gadget week saptamana 15 21 febr

In continuare voi detalia stirile saptamanii 15-21 februarie, Victoria prezentandu-le in videoclipul de mai sus mai pe intelesul tuturor:

1. Google a lansat o aplicatie de YouTube pentru copii si parinti. Aplicatia Youtube Kids este disponibila pe iOS si Android. In aplicatie veti gasi continut precum Thomas & Friends, Lego, Talking Tom and Friends, TED-Ed (canalul educativ al TEDx), totul fiind structurat in 4 categorii Shows, Music, Learning, Explore.

IMG 0700 7849579

IMG 0701 1337727IMG 0702 9779343

2. Primul smartwatch premium – LG Watch Urbane – va fi prezentat saptamana viitoare la Mobile World Congress. Ceasul este construit din otel inoxidabil, fiind disponibil in variantele pe argintiu si auriu. Marginea ecranului de 1,3 inci este mai subtire fata de cea de pe LG G Watch R, insa specificatiile tehnice sunt aceleasi. Pretul acestuia o sa fie de 390 euro.

LG Watch Urbane3. LG G4 nu va fi prezentat la MWC in acest an, modelul urmand sa fie lansat in luna aprilie, insa cu siguranta va fi expus modelul LG G Flex 2 care a fost lansat la CES 2015 si este disponibil de astazi in Statele Unite, Hong Kong, Singapore, Franta, Germania si Marea Britanie. Voi reveni cu un review in 2-3 saptamani pentru LG G Watch R.

4. BenQ revine pe piata smartphone-urilor si va prezenta modelul F52 tot la MWC. Telefonul are un difuzor asemantor cu al telefoanelor Sony si o configuratie foarte buna.

5. Saptamana trecuta D-Link a prezentat solutiile companiei pentru o casa inteligenta pe care ti-o poti crea dupa bunul plac folosindu-te de tehnologia Wi-Fi. Cum majoritatea dintre noi avem un smartphone sau o tableta care ruleaza pe unul din sistemele de operare iOS sau Android, D-Link ofera o aplicatie gratuita foarte simplu de utilizat prin care putem controla alimentarea la obiectele electronice si electrocasnice manual de pe tableta sau folosind diferiti senzori de pe produsele D-Link.

Prin aplicatia my D-Link puteti sa controlati si sa interconectati produsele mydlinkhome creandu-va propria casa inteligenta dupa bunul plac.

Spre exemplu prin priza smart plug (DSP-W215) puteti controla de la distanta alimentarea unei cafetiere spre exemplu. Conectand mai departe senzorul de miscare (DCH-S150) se pot seta diferite scenarii spre exemplu sa se aprinda o lampa automat daca se detecteaza miscare in casa.
Prin camera de supraveghere video puteti vizualiza in timp real imaginile din casa obiectivul monitorizat si chiar sa primiti notificari push pe smartphone atunci cand este detectat un subiect in miscare.

D-Link (1)

Cea mai interesanta functie din aplicatia My D-Link este ca puteti vedea in timp real istoricul site-urilor accesate de pe PC, smartphone sau tableta printr-un router D-Link direct de pe smartphone de la distanta, putand astfel controla activitatea celor mici pe internet.

D-Link (2)
In saptamanile urmatoare o sa scriu un review pentru range extender-ul music everywhere DCH-M225.

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana