Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

eMAG isi bate joc de afiliatii mici

1 min read

logo emag cadou

eMAG a anuntat printr-un mesaj transmis afiliatilor ca nu va mai permite promovarea produselor prin Profitshare folosind optiunile boost post, Facebook Ads sau promovarea pe grupurile de discutii de pe Facebook. Mai jos mesajul oficial.

  1. Politica de Social Media

Este permisa promovarea in Timeline Facebook personal sau al paginii gestionate, Twitter sau Google Plus.

Nu este permisa promovarea in grupurile de discutii din Facebook, atat cele publice cat si cele private (Facebook Groups).

Nu este permisa includerea link-urilor de afiliere eMAG in campanii Facebook Ads sau postari Sponsorizate.

Plasarea de link-uri de afiliere eMAG in contexte nerelevante discutiilor sau includerea de link-uri de afiliere in pagina oficiala de Facebook si Facebook Timeline a eMAG nu este permisa.

Comisioanele care provin din promovare neregulamentara vor fi anulate iar colaborarea cu Afiliatul poate fi intrerupta.

  1. Alte conditii

eMAG isi rezerva dreptul de a impune conditii suplimentare anumitor medii de promovare sau unor Afiliati, caz in care Afiliatul va fi contactat. 

eMAG isi rezerva dreptul de a anula permanent colaborarea cu un Afiliat in cazul in care Afiliatul nu respecta oricare dintre Termenii si Conditiile Profitshare si/sau ale Programului de afiliere eMAG.

In cazul in care realizati promovare prin Facebook Ads va rugam sa opriti aceste campanii pana in data de 15.01.2015 pentru a evita realizarea unor comisioane care nu vor fi in acord cu versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor Programului de Afiliere eMAG.

Vom acorda o atentie sporita verificarii tuturor comisioanelor care provin din Facebook.

Va multumim pentru intelegere!

Acum sunt curios cand eMAG va face urmatorul pas, demult asteptat de cei care fac review-uri si promoveaza produsele depunand un mic efort si anume de a interzice promovarea prin Google Adwords sau alte aplicatii destepte precum pricy.ro din care se castiga mii de euro.
Se mai pun multe intrebari, am voie sa promovez pe un grup privat? Cum detecteaza eMAG reclama mea de pe Facebook daca o trec printr-un alt server? Ce se intampla daca cineva imi foloseste un link generat de contul de profitshare pentru a promova o reclama, eMAG imi va inchide contul? Nu mai bine faceau o treaba si vorbeau cu Facebook sa blocheze toate link-urile de tip profitshare.ro/ cum se intampla cu site-urile porno? Macar stiam o treaba.

Cititi aici mai multe despre marile venituri din afiliere pe care le facem noi bloggerii.
Cititi aici cati bani am castigat din afiliere de BlackFriday si ce vanzari le-am facut celor de la eMAG.

emag

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Replies to “eMAG isi bate joc de afiliatii mici”

  1. O miscare mult prea prost gandita. E posibil sa o fi gandit in sensul ca oricu magazinul face destule vanzari. Insa intrebarea se pune: strica cuiva sa vanda mai mult? Dadeau ei banii pentru promovarile prin Facebook? Daca intrau mii de comenzi prin reclamele Facebook, de ce sa el elimine cineva care vrea sa aiba un profit mai mare, vanzari cat mai multe?

    Exista o singura situatie care ar indreptati aceasta decizie: numarul fanilor paginii oficiale eMAG este destul de mare incat sa se stopeze reclamele ca sa nu se suprascrie cookieurile fanilor (cei destul de multi probabil, de care aminteam) care ar urma sa faca comenzi prin intermediul reclamelor in locul linkurilor directe postate pe pagina oficiala. Este o singura varianta ce ar putea da dreptate staff-ului eMAG in aceasta decizie.

Comments are closed.