Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Radio decent si in Bucuresti

56 sec read

activ

La sfrsitul lui 2014, dupa multi ani putem spune ca in Bucuresti avem o diversitate de 3 radiouri care ofera muzica decenta. Nu ma refer la radiourile comerciale sau Magic FM si Europa FM, cu care cred ca poti adormi adormi foarte usor la volan.

Pe langa Rock FM care ofera o alternativa, insa doar cu muzica rock, in Bucuresti mai exista doua posturi pe FM unde nu veti auzi hituri in heavy rotation.activ

Activ eFeM este un radio cu playlist foarte tanar unde veti regasi o parte din playlist-ul Radio Guerrilla impreuna cu ceva muzica underground, de la Kings of Leon pana la Subcarpati si din cand in cand si muzica hip-hop. Da! este singurul radio din Romania care difuseaza Norzeatic, C.T.C. sau Fara Zahar. Se asculta pe 92,7 FM prima frecventa dupa Vibe FM.

gold

Un alt radio care si-a schimbat formatul este Gold FM, unde nu se mai aude muzica de pe Europa FM, nou playlist continand piese pop/rock din anii 90 pana in prezent. Selectia insa este una foarte buna, veti auzi formatii precum Coldplay, Green day pana la MC Hammer, adica hit-uri decente fara hipstereala care exista inainte pe Radio Guerrilla. Dimineata Dobrovolschi inca mai are matinal, insa de la ora 10 va recomand o emisiune unica in FM, Sound of science, cu si despre stiinta, tehnica si cosmos cu Petru si Sorin Badea de la Guerrilla. Gold FM se asculta pe 96,9 FM imediat dupa Kiss FM.

Pana la introducerea internetului pe toate autoturismele, bucurestenii mai au o alternativa, decenta cred eu, la muzica comerciala execrabila de pe radiourile comerciale.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.