Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Turul Romaniei cu #urgentcargus

1 min read

turul romaniei cu urgentcargus

#urgentcurierFirmele de curierat Cargus si Urgent Curier s-au unit sub numele Urgent Cargus si cu aceasta ocazie a avut loc un tur al Romaniei, in care curierii celor doua companii au strabatat toata tara timp de 36 de ore pentru a livra o bicicleta de la Tulcea la Constanta. Povestea coletului care inconjoara Romania a pornit de la un tata din Tulcea care a dorit sa ii trimita fiului sau, care este student la Constanta, o bicicleta cu care acesta sa faca turul Romaniei, tur pe care si l-a dorit de cand era mic. Dorinta tatalui este ca bicicleta sa faca un tur al tarii inainte sa ajunga la fiul sau, pentru ca aceasta “sa se obisnuiasca cu drumul”. Traseul a fost format din 12 tronsoane, in fiecare masina fiind prezent si cate un blogger. In punctele de intalnire soferii companiilor Cargus si Urgent Curier au transferat coletul cel mare impreuna si cu alte colete ce trebuiau sa fie livrate in localitatile de pe traseu.

Eu am preluat penultimul tronson, din Slatina spre Bucuresti, si am mers cu o masina de la Urgent Curier. Masina celor de la Cargus care venea dinspre Drobeta Turnu Severin a ajuns la ora 11:15 conform programului dinainte stabilit, iar eu am preluat coletele de la Daniel Botea impreuna cu soferul Stelian Miulescu – care este si managerul filialei Craiova a Urgent Curier.

urgentcurier-slatina urgentcurier-slatina-1Punctul de intalnire a fost pe podul Olt inainte de intrarea in orasul Slatina.
Pe drum am avut timp sa ma imprietenesc cu Stelian si sa imi povesteasca despre cum lucra compania Urgent Curier pana in prezent. Acestia au centre zonale proprii, dar lucreaza si in sistem de fransiza pe tot teritoriul Romaniei. In plus, compania pune la dispozitia clientilor si serviciul deschidere colet la livrare.

urgent-curierOdata ce ne-am apropiat de Bucuresti am facut echipa cu soferul Urgent Curier si l-am condus pe cel mai rapid drum spre sediul Urgent Curier de unde Cristian Ghinghes a preluat stafeta pana la Constanta. El a avut onoarea de a merge cu o masina proaspat colantata cu logo-ul noii companii.

Pe hastag-ul #urgentcargus au fost postate imagini din acest maraton, iar la ora 17:30 vineri seara, masina Urgent Cargus a ajuns cu bine la Cristian, un student de la Universitatea Ovidius din Constanta.
bicicleta-urgentcargus

Cititi si celelalte relatari ale bloggerilor pe urmatoarele site-uri:
pah.ro – Tulcea – Galati
adibot.ro – Galati – Bacaoani
mariussescu.ro – Iasi – Botosani
cuvintedinpalarie.com – Botosani – Piatra Fantanele
danielbotea.blogspot.ro – Drobeta Turnu Severin – Slatina
kristofer.ro – Bucuresti – Constanta

Noua companie Urgent Cargus, are un nou logo si o noua identitate vizuala, iar din punct de vedere logistic, beneficiaza de o flota de peste 1,800 vehicule de curierat, o echipa de 1,800 de curieri, o retea logistica cu 142 de depozite pe intreg teritoriul tarii si cele mai bune modele si practici de business ale ambelor companii.
Prin acest demers inedit, noua companie Urgent Cargus a aratat ca, indiferent de distanta, coletele clientilor sunt livrate de pe o zi pe alta oriunde in Romania.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.