Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Aplicatia Metrou 4G de la Orange

40 sec read

unnamed

Metrou-4GOrange a lansat o aplicatie care ofera gratuit celor care calatoresc cu metroul din Bucuresti acces la cateva melodii, audiobook-uri Humanitas, filme de la festivalul Anim’est si documentare Discovery, dar si cateva jocuri de perspicacitate.
Accesul in aplicatie se face doar scanand codurile disponibile in unele metrouri de pe magistralele M1, M2, M3, mai putin magistrala M4 timp de 2 luni.

Clientii Orange beneficiaza de trafic gratuit in aplicatie daca se afla pe una din liniile de diverstisment 4G:
-linia de jocuri Dristor – Pantelimon
-linia de muzică Berceni – Pipera
-linia de film Preciziei – Anghel Saligny
-linia de cărți audio Gara de Nord – Parc Bazilescu (pe vechiile vagoane de metrou IVA nu am vazut reclame cu QR-code-uri).

Clientii Orange care se inscriu in aplicatie au posibilitatea sa castige si unul din cele 9 premii oferite constand intr-o tableta LG G Pad 8.0 si un abonament Colibri 17 cu 12 GB de trafic pe o perioada de 3 luni.

metrou-4G-concursPrin aceasta aplicatia disponibila pe iOS si Android Orange promoveaza reteaua 4G care ofera cea mai buna acoperire in tunelurile metroului bucurestean, dar si la nivel national.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.