Meniuri de iarna la McDonald’s

Autor: -

Anul acesta, pe 28 noiembrie, pe langa ultimele ofertele Black Friday din acest an, veti putea gasi in restaurantele McDonald’s din toata tara 2 noi sandwich-uri in editie limitata, Chicken Cordon Bleu si Beef Gourmet. Cele doua sandwich-uri fac parte din campania de iarna si vor fi disponibile în perioada 28 noiembrie 2014 – 8 ianuarie 2015.

Aceasta campanie isi doreste sa aduca la McDonaldʼs atmosfera calda pe care oamenii o cauta de sarbatori, cu ajutorul acestor doua sandwich-uri consistente potrivite pentru sezonul rece.

Cele doua sandwich-uri editie limitata sunt:

• Sandwich-ul Chicken Cordon Bleu – preparat dintr-o chifla presarata cu malai, cu carne de pui in invelis pane, umpluta cu branza si sunca la interior, sos McChicken, salata si rosii.

• Sandwich-ul Beef Gourmet – preparat intr-o chifla presarata cu seminte de susan albe si negre, cu doua felii de carne de vita, sos Grill si sos McChicken, salata, doua felii de branza, felii de ceapa proaspata si castraveti murati.

Pretul unui sandwich este 12,9 lei, iar comandat in varianta meniu este 18,9 lei.

Vineri voi merge cu un cititor sa incercam impreuna la alagere unul din cele doua meniuri, asa ca va invit sa imi spuneti cum vi se par noile sandwich-uri in comentarii, astazi.

P.S. Pentru iubitorii preparatelor traditionale la McDonald’s gasiti permanent in meniu sandwich-ul McPorc.

McDonalds-Winter-Weeks

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*