Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Clientii Orange TV Go au acces la aplicatiile mobile Antenaplay si Voyo

1 min read

IMG 0403 e1413424625712

Am mai scris despre platforma mobila Orange TV Go inca de la lansarea serviciului, insa de acum Orange are cea mai buna oferta TV pentru device-urile mobile, oferind pe langa acces la multe posturi tv si filme online si acces la canalele si productiile trusturilor Antena Grup si Media Pro atat prin platforma online tvgo.orange.ro, cat si prin aplicatiile dedicate pentru smartphone-uri si tablete.

Utilizatorii platformei Orange TV Go puteau viziona online productiile Antena Grup autentificandu-se folosind contul Orange TV Go pe site-ul Antena Play si productiile Media Pro autentificandu-se folosind contul Orange pe site-ul voyo.ro. Pe platformele mobile lucrurile au stat un pic diferit, din aplicatia Orange TV Go nefiind posibila redarea posturilor celor doua trusturi (PRO TV, Antena 1, Antena Stars etc). Avand in vedere ca exista site-uri separate pentru cele doua trusturi, dar si aplicatii de mobile, s-a optat pentru o autentificare separata in aplicatiile Antenaplay si Voyo pentru a avea acces la toate canalele live, dar si la inregistrarile emisiunilor. Daca cei de la Antenaplay si-au updatat imediat aplicatiile pentru iOS si Android pentru a permite autentificarea folosind contul Orange TV Go, la aplicatia Voyo lucrurile s-au miscat mult mai greu, accesul clientilor Orange in aplicatia de mobil fiind posibil doar de cateva zile.

Astfel, de acum daca folositi serviciul Orange TV Go, veti avea acces neristrictionat in aplicatiile Voyo si Antenaplay atat pe device-urile iOS cat si Android. Evident accesul la productiile Antenaplay si Voyo este posibil doar beneficiati de unul din pachetele TV: Local HD Go+ (8 euro), World HD Go+ (11 euro) sau Universe HD Go+ (14 euro). Atat aplicatia Voyo cat si Antenaplay comunica cu aplicatia Orange TV Go, transferul facandu-se foarte usor intre cele doua aplicatii dupa cum puteti observa si in poza de mai jos.

Descarca aplicatia Orange TV Go pe iOS si Android.
Descarca aplicatia Antenaplay pe iOS si Android.
Descarca aplicatia Voyo pe iOS si Android.
Orange-TV

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.