3 luni de Voyo, 1 euro cent!

Autor: -

Serviciul Voyo.ro al celor de la Pro TV are o oferta de care ar trebui sa profite orice utilizator de internet. Aboneaza-te acum si ai acces la toata oferta Voyo de filme si seriale internationale, dar si la productiile trustului pro pentru doar un cent in primele 3 luni.

Oferta este valabila pana pe 10 octombrie doar pentru cei care se aboneaza prin card sau Paypal, varianta cu taxare la 3 luni.

Beneficiaza de promotie atat cei care se aboneaza cu taxare directa, cat si cei care aleg sa renunte la freetrial in favoarea abonarii cu acces imediat la toate produsele din abonament, daca trecerea se face pana pe 10 octombrie inclusiv.

Dupa primele 3 luni, pretul abonamentului revine la normal.

Abonarea se poate face AICI.

Eu folosesc serviciul Voyo inca de la lansare. Anul trecut am vazut la doar cateva ore de la difuzarea din SUA ultimul sezon Breaking Bad, dar si sezoanele 1 si 2 ale serialului House of Cards, iar acum vizionez saptamana de saptamana cele mai noi episoade din sezonul 2 al serialului The Blacklist. Va recomand sa va incercati platforma Voyo.ro si pentru productiile trustului Pro precum Masterchef, stirile protv, iLikeIT pe care le puteti vedea oricand, in direct sau inregistrate atat online cat si pe tableta, mobil sau smart tv.

Tariful de 0,04 lei este simbolic si sper sa incurajeze cat mai multi oameni sa faca plati pe internet folosind cardul.voyo

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*