Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

O noua aplicatie de mobile banking de la ING

49 sec read

IMG 0662 e1414091802122

ING a updatat aplicatia Home’Bank pentru iOS si Android, interfata noua a aplicatiei avand un meniu asemantor cu cel al aplicatiei Facebook pentru mobil. Functionalitatile au ramas aproape aceleasi, au fost adaugate cateva optiuni noi in meniul contextual din rapoartele de tranzactii si posibilitatea de a deschide un cont de economii si depozit cat si lichidarea la termen.

Foarte important, nu va alarmati daca la autentificare veti primi unul din mesajele „Codul de Utilizator/Codul introduse nu sunt corecte!” sau contul a fost blocat pentru ca ati introdus de prea multe ori parola gresita.

Eroarea apare deoarece a fost scos butonul prin care se selecta metoda de autentificare digipass sau parola. Astfel de acum in campul parola veti putea introduce direct parola setata sau parola generata de digipass. Vechea parola de 6 cifre setata din meniul Acces Rapid de pe site-ul www.homebank.ro trebuie schimbata tot de pe site-ul ING gratuit, cu o parola de 8-32 caractere alfanumerice, cu cel putin o litera mica, o litera mare si o cifra, daca utilizati la fel ca pentru contul de paypal.IMG_0661.PNG

Am scris acest articol pentru ca nu am primit un mail in care sa fiu anuntat de noul proces de autentificare si am vazut ca sunt multe persoane care au intampinat aceasta problema la autentificare.

P.S. Ati observat ca ING are de ceva timp toate punctele Self’Bank deschise non-stop?

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.