Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week – saptamana 25 septembrie – 3 octombrie – ep 22

1 min read

gadget week saptamana 25 septemb

Stirile saptamanii 25 septembrie – 3 octombrie sunt prezentate de catre Victoria, daca ati ratat stirile de saptamana trecuta puteti urmari emisiunea de saptamana trecuta aici.

1. Samsung a lansat oficial in Romania modelul GALAXY Alpha in Romania. Mie imi place enorm de mult acest model si o sa renunt in urmatoare luna la iPhone-ul 5S pentru acest telefon premium de la Samsung. De ce? Pentru ca este telefonul cu cel mai mic display (4,7 inch) care suporta functia multi-windows.

2. Samsung GALAXY Note 4 este disponibil la precomanda pe site-urile operatorilor Orange si Vodafone si va fi disponibil la Vodafone incepand cu 17 octombrie.

3. Blackberry incearca sa recucereasca fanii pierduti lansand un nou model cu tastatura qwerty minimalista si touch-screen si bineinteles avand aproape dimensiunile unui pasaport. Din filmul de prezentare am vazut ca vei putea folosi telefonul si in modul landscape. Pentru fanii Blackberry poate a starnit ceva interes, pe mine m-au pierdut de la modelul Z10. Cititi review-uri de la Blackberry Passport pe Engadget si pe The Verge.

4. IMWorld 2014 a inceput astazi cine mai doreste mai am o invitatie.

5. Microsoft a prezentat noul sistem de operarea universal  Windows 10 care va fi lansat toamna viitoare. Noul sistem a sarit cifra 9 si va fi un sistem universal pe tableta, mobil si PC. Mai multe detalii cititi aici.

Instructiunile de instalare pentru versiunea preview pentru PC:
http://stealthsettings.com/download-windows-10-technical-preview.html

Instructiuni de instalare pentru versiunea preview pentru Mac:

Instaleaza Windows 10 pe Mac (Video)


6. Daca cumperi un produs Apple la mana a doua de acum poti verifica daca acesta a fost furat direct pe site-ul iCloud. Astept cu interes modificarea legilor din Romania astfel incat politia sa ajunga mult mai repede la hotii de telefoane mobile.

7. LG lanseaza in europa un model accesibil care suporta retelele 4G avand 4,5 inch. LG F60 ar putea concura cu noul model de la Freddy Krueger. Revin cu un articol pe tema asta.

8. Blackfriday la emag va avea loc anul acesta pe 21 noiembrie. Cu aceasta ocazie voi putea merge linistit in urmatorul week-end la Biz SMS Camp.

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana