Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

URBN Living Store

1 min read

URBN Living Store photo credits Catalin Georgescu 1

URBN Living Store
De-a lungul timpului, burn a adunat in jurul sau reprezentanti de valoare ai celor mai creative comunitati. Pentru ca acestia au nevoie de spatii de exprimare, s-a lansat URBN Living Store – un “urban concept store” – magazin de streetwear, bar, cafenea, spot de refresh si, ocazional, locul in care se vor intampla cele mai tari proiecte creative din Bucuresti!

Magazinul este situat pe Strada Caldarari nr. 3, in aripa vestica a Hanului lui Manuc.

Povestea URBN Living Store

Centrul Vechi este destinatia preferata a turistilor straini si locul drag in care se intalnesc seara de seara, prietenii bucuresteni. Dincolo de a fi un simplu magazin de imbracaminte, URBN Living Store ofera vizitatorilor sai o experienta autentic urbana: oameni cool, proiecte interesante si un lifestyle deosebit.

“In prezent, scenele alternative bucurestene au un trend ascendent, in cluburile locale se aude din ce in ce mai mult electro fresh, riderii romani se dau la standarde europene, designerii autohtoni sunt recunoscuti la nivel mondial. A venit momentul ca acesti oameni si povestile lor sa se adune pe o scena permanenta. URBN Living Store pune Bucuresti-ul pe lista celor mai cool destinatii europene si aliniaza cele mai creative comunitati din zona, cu sprijinul BURN.” – Ciprian Dicu – manager si buyer URBN Living Store.

URBN Living Store sustine tinerii designeri romani

URBN Living Store va fi si spatiul de exprimare a creativitatiii tinerilor designeri romani. “Design what you burn for” este concursul prin care Roberta Curca a reinterpretat statiile de metrou bucurestene intr-un design urban de tricou. Tricourile Robertei sunt acum in magazin, alaturi de brand-uri precum Carhartt WIP, Edwin, Stussy, Herschel Supply, New Era, Adidas Originals, Asics, Nike, Kangol, New Balance sau Levi’s. De asemenea, Ioana Ciolacu, romanca desemnata cel mai bun tanar designer in cadrul evenimentului Saptamana Modei de la Berlin, a pregatit o colectie capsula pentru URBN Living Store, deja prezenta in magazin.

URBN Living Store_photo credits Catalin Georgescu (4)
Spre deosebire de Ollie Gang Shop care este situat un pic mai sus de Lipscani si care este doar un magazin de haine, URBN Living Store este un fel de concept store care este in acelasi timp bar, cafenea sau spot de refresh si, ocazional, locul in care se intampla cele mai tari proiecte creative din Bucuresti!

URBN Living Store este locul unde se intalnesc influentele urbane, unde cresc idei menite sa transforme imaginea orasului, este o concentrare de voci care au avut dintotdeauna ceva de spus in domeniile lor: muzica, arta, arhitectura, design, sport.

La final nu pot decat sa salut initiativa burn de a sustine cultura urbana si hip-hop.

Va invit si la un mic tur al magazinului:

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “URBN Living Store”

Comments are closed.