Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Ce va asteapta la Summer Well 2014

1 min read

program summer well1 jpg

La editia Summer Well 2014, nu am de ce sa mai promovez evenimentul fiind sold-out de la inceputul saptamanii (apropo de ce naiba mai este promovat pe toate posturile radio? fuck logic).

Daca veniti in acest weekend la Summer Well va asteapta cateva surprize de la partenerii festivalului. Fiind un blog de tehnlogie voi incepe cu lucrurile care ma intereseaza si pe mine.

program-summer-well1-5839433

La Summer Well, Orange va prezenta tehnologia Beacon (cred ca si iBeacon – din ce am vazut cred ca o sa fie si compatibil cu device-urile cu iOS 7), un sistem de advertising pe mobil care functioneaza prin Bluetooth low-energy (BLE) comunicarea fiind efectuata wireless intre un punct de vanzare si smartphone-ul clientului.
Pe domeniul Stirbei se va desfasura un treasure hunt prin care participantii vor trebui sa gaseasca 6 badge-uri. Pentru a intra in competitie trebuie sa va instalati aplicatia Summer Well disponibila pe iOS si Android si sa va activati functia Bluetooth (evident si device-ul trebuie sa vizibil). Daca gasiti toate indicile veti avea prioritate pentru o plimbare cu balonul.

Caravana Orange 4G discovery va fi si ea la Summer Well, acolo veti putea sa va familiarizati cu tehnologia 4G, veti putea viziona un documentar despre evolutia mijloacelor de comunicatii si veti putea trage la poarta contra trecatorilor din pasajul Pietii Universitatii cu ajutorul tehnologiei Kinect.

Orange promoveaza cu ocazia acestui eveniment aplicatia Lifebox, castigatoare a hackathonului Innovation Labs editia 2014. Prin aceasta aplicatie vei putea partaja pozele facute la Summer Well, insa aplicatia este disponibila doar pe iOS si va va consuma bateria foarte repede, deoarece va forteaza GPS-ul sa fie tot timpul pornit.

La standul Samsung veti putea castiga bilete la viitoarea editie Summer Well din 2015 daca obtineti cel mai bun rezultat in jocul Subway Surfers.

Cei de la UniCredit Tiriac Bank va vor oferi un portofel pentru jetoane, in care ulterior va puteti tine si cardurile.la achizitionarea a minim 12 jetoane.

Pentru a ajunge la Summer Well puteti folosi pe langa cursele speciale care pleaca de la Muzeul Taranului Roman (3,5 lei/calatorie) si trasportul folosind taxiul. Prin aplicatia Clever Taxi, clientii Orange au 2 euro reducere la calatoria cu taxiul spre Summer Well, daca aleg plata in aplicatie prin SMS.

NU VA MERGE CONEXIUNEA LA INTERNET?

CAUTATI HOT-SPOT-UL STEFANBLOG.COM PE DOMENIUL STIRBEI.
PAROLA: samsungs
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.