Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Joyn – cea mai buna aplicatie de messaging, doar la Cosmote

44 sec read

joyn vodafone1 jpg
joyn-vodafone1-8431963

In urma cu un an am descoperit aplicatia Joyn la Mobile World Congress si am ramas foarte entuziasmat de faptul ca cei mai mari operatorii de telefonie mobila din Spania nu taxau transferul de date efectuat prin aceasta aplicatie.

In Romania drepturile pentru aplicatia Joyn au fost luate doar de catre Cosmote, iar aplicatia poate fi folosita in exclusivitate de clientii companiei. Promotional, pana pe 15 iulie, niciun client Cosmote nu va fi taxat pentru traficul de date efectuat prin aplicatie.

In urma cu un an am avut o discutie cu o persoana din cadrul companiei Orange, care mi-a spus ca le este un pic greu sa faca aliante intre operatori pentru a lansa oferte comune din cauza managementului instabil. Asa ca nu cred ca o sa vedem prea curand un astfel de parteneriat intre operatori pentru a putea utiliza cat mai multi oameni aplicatia Joyn, in conditiile in care fiecare operator prefera sa lanseze aplicatii cu parteneriate de exclusivitate.

Aplicatia este disponibila in Google Play si AppStore.

Later edit: Aplicatia Joyn a fost creata si testata de catre angajatii Orange Roamania prin programul Orange Vallée. Clientii Orange vor putea comunica cu utilizatorii aplicatiei Joyn prin intermediul aplicatiei Libon care va primi un update curand.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.