Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week ep 11 – saptamana 12-18 iulie

1 min read

Gadget week 12 18 iulie1
gadget-week-12-18-iulie1-9974811

Editia 11 Gadget Week aduce stirile saptamanii 12-18 iulie, prezentate de Victoria cu noutati de la Samsung, LG, HTC, Nokia si RCS&RDS:

1. Magazinul Samsung Apps devine Samsung GALAXY App, un app store redesenat care ofera sute de aplicatii disponibile exclusiv pentru utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy. Spre deosebire de predecesorul sau, noul serviciu ofera aplicatii care vor permite mai multa flexibilitate in personalizarea dispozitivelor mobile si va aduce in plus o platforma pentru promotii si reduceri pentru utilizatorii sai.

2. Pana pe 14 septembrie 2014, toti consumatorii din Romania care vor cumpara un smartphone LG G3 importat pe cai oficiale, vor primi cadou, gratuit, fara tragere la sorti, o tableta LG G Pad 7.0. Pentru a intra in posesesia tabletei cumparatorii trebuie sa se inregistreze pe site-ul de aici.

LG G3 il puteti achizitiona la pretul de 2.400 lei de pe magazinul Clickshop.ro sau la 2.700 lei de pe emag.ro

3. RCS & RDS le ofera clientilor posibilitatea de a accesa si serviciile de date (pe langa cele de voce) si in zonele unde nu exista acoperirea DigiMobil in Romania prin intermediul retelei Vodafone. Vestea proasta este ca clientii RCS&RDS se pot conecta la internet prin reteaua Vodafone doar in limita a 100 MB urmand ca accesul la internet sa fie restrictionat dupa atingerea limitei. Oferta este valabila pana la 30 septembrie.

4. Nokia a anuntat ca va renunta la familia Nokia X. Un CEO Nokia le-a transmis prin e-mail ca divizia Nokia X se va inchide si ca eforturile se vor indrepta spre telefoanele cu Windows Phone.
Utilizez un Nokia X ca al doilea telefon, iar Corina Georgescu i-a facut un review, pe care il puteti citi aici.

5. Cosmote si HTC lanseaza un concurs prin care puteti castiga un HTC One M8 din aur.

6. LG G3 Beat, varianta mini a lui LG G3 a fost lansat, iar anuntul vine din Rusia, unde un retailer l-a listat pentru precomanda. Acesta ar costa aproximativ 400$ si are un display IPS HD de 5 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, o cameră foto de 8 megapixel cu blit LED si tehnologie laser pentru autofocus, cat si de o camera secundara de 1.3 megapixeli.

7. HTC One mini primeste actualizarea HTC Sense 6.0. Astfel ca toata familia HTC One (one m7, one mini, one m8, one mini 2) va avea aceeasi interfata. Saptamana trecuta am publicat si un review pentru HTC One Mini 2.

8. Gameloft a lansat jocul Ninja UP! gratuit care are seanana cu interfata de pe flappy birds. Jocul este disponibil deocamdata doar pe iOS urmand ca in curand sa fie disponibil si pe Android. 
In Asphalt 8 se desfasoara o competitie prin care puteti castiga gratuit jocul Modern Combat 5, joc care se va lansa joi pe 24 iulie.
Emisiunea integrala:

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana