Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Cum sa fii in vacanta chiar de la tine de acasa #adevarulracoritor cu Sprite

1 min read

tumblr n8cwuys5XO1qewacoo1 5001 jpg

Sa va povestesc ultima patanie! Tineti-va bine ca urmeaza – ma pregateam sa ma duc la munca si asteptand autobuzul, am vazut cum o lumina mare si fosforescenta coboara din cer fix deasupra mea. Ma uit in sus, ce sa vezi, extrateresti, nu alta. Ca sa nu lungesc prea mult povestea, mi-au aruncat o scara, m-am urcat in nava plutitoare si inca de la intrare m-au anuntat ca in urma unei trageri la sorti pe baza de like-uri, am primit cadou din partea comunitatii extraterestre o sesiune gratuita de extraterizare. Extraterestii implementau si ei o campanie de animare a atmosferei pe Marte, get it?

Internetul este al tuturor, iar limitele sunt putine asa ca oricine cu putina minte isi poate crea imaginea dorita, care sa dea bine, chiar daca e cat se poate de departe de adevar. Sa luam un exemplu de sezon (de weekend) – toata lumea pleaca in vacanta, la mare, in insule exotice, in varf de munte, iar pozele sunt exceptionale, soarele straluceste mai frumos decat al oamenilor de acasa, salata n-a avut niciodata un gust mai afrodisiac, nisipul de acolo parca ar fi praf de zana, distractia este atat de wow incat nici macar Snoop Dogg nu i-ar face fata, dar uite ca pentru cateva zile tu te bucuri de toate acestea si din marinimia sufletului tau impartasesti asta si prietenilor tai!
E frumos, e bine in vacanta, stim asta cu totii, iar Sprite te provoaca sa incerci si tu adevarul racoritor si sa spui lucrurile asa cum sunt! Nu exagera, nu amplifica totul, nu incerca sa impresionezi pe nimeni, iar putin contact cu pamantul nu a lasat niciodata victime asa ca racoreste-te si tu cu o portie zdravana de adevar cu un Sprite rece!

Si nu uita sa bati la usa inainte sa intri, ca nu ai de unde sa stii ce prieten de-ai tai se filmeaza batand recordul la flotari!

Eu am gasit cateva articole si poze pe Facebook din vacanta care nu prea reflectau realitatea si as vrea sa imi impartasiti si voi din exagerarile gasite pe internet.

Iar acum un mic truc sa para ca sunteti in vacanta, chiar de la voi de acasa: se ia un desktop, se incarca o destinatie mirifica, se asaza mana in pozitia indicata mai jos si se face o poza, se pun filtre colorate, se urca pe retelele sociale si se asteapta invidia prietenilor.

tumblr_n8cwuys5xo1qewacoo1_5001-6049329
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.