Review Samsung GALAXY Tab Pro 10.1 (VIDEO)

Autor: -

Samsung a lansat de curand cel mai puternic device care ruleaza sistemul de operare Android. Tableta Samsung GALAXY Tab Pro 10.1 are doua procesoare Exynos® 5 1.9GHz Quadcore + 1.3 GHz Quadcore, fiind astfel primul device octacore.
Review-ul este foarte scurt deoarece principalele functii sunt asemanatoare cu cele de pe Samsung GALAXY S5.

Citeste review-ul pentru Samsung GALAXY S5

Eu am testat varianta de 16 GB cu Wi-Fi si fara conexiune de date. Spatele tabletei are textura asemanatoare cu cea de pe Samsung GALAXY S4 Black Edition cu cusaturi pe margini, ca pe GALAXY Note 3.

Specificatii:

Procesor: Exynos® 5 Octa (1.9GHz Quadcore + 1.3 GHz Quadcore)
Display: 10,1″ LCD la rezolutie 2560 x 1600 Px
RAM: 2GB
Memorie: 16 GB
Android 4,4
Camera: 4 MP cu Flash
Baterie: 8220 mAh

Functii speciale:

Samsung a introdus cateva aplicatii destinate oamenilor care lucreaza in corporatii precum: WebEx, Remote PC, e-Meeting, suita Office Hancom.

In momentul cand vei naviga spre stanga in meniul principal vei deschide aplicatia My Magazine (Flipboard), iar daca vei face gestul de la dreapta spre stanga pe marginea din dreapta a ecranului vei deschide meniul Multi Window de unde vei putea alege doua aplicatii care sa ruleze in acelasi timp.

Meniul de notificari are si el imprumutate iconitele de pe Samsung GALAXY S5 si tableta poate fi utilizata si in modul portret. Singurul lucru care lipseste la aceasta tableta este S-Pen-ul.

Va invit sa vedeti mai jos un scurt review video:

Tableta Samsung GALAXY Tab Pro 10.1 (Wi-Fi) poate fi achizitionata la pretul de 2000 lei de pe site-ul MobileTrend.ro in variante de culori alb si negru.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*