Top 10 cele mai iubite marci tech din Romania

Autor: -

Revista Biz a prezentat pentru al doilea an consecutiv topul Cele mai iubite marci tech realizat de Unlock Market Research.

Pe primele locuri in Top 30 cele mai iubite marci tech se afla Samsung, urmat de Apple, Sony, Google, Microsoft, HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips.

Pentru al doilea an consecutiv Samsung ocupa primul loc in topul celor mai iubite branduri tech de catre romani, eforturile de marketing combinate cu oferta variata a brandului spunandu-si din nou cuvantul.
Apple a urcat pe 2, punctand foarte mult la capitolul aspirational si din cercetarea Unlock Marketing Research a rezultat faptul ca produsele gigantului american sunt tot mai folosite de catre romani. Pe locul trei este Sony, brand aflat in plina redefinire a portofoliului de produse – a renuntat recent la gama de PC-uri Vaio si vrea sa devina un jucator important in zona de smartphone si tablete.
Pe locul 4 intra primul concurent din zona de software, Google.

Gigantul internetului nu avea cum sa nu fie un brand apreciat de romani, avand in vedere ca-i ajuta sa navigheze prin lumea tot mai complexa din online. Microsoft vine pe 5, lucru asteptat avand in vedere popularitatea sistemului de operare Windows pe piata locala. Urmeaza HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips.

Intregul clasament, metodologia si concluziile topului se gasesc pe www.revistabiz.ro.

Anul trecut clasamentul clasamentul a fost condus tot de catre Samsung, urmat de Sony, Apple, LG, Panasonic, Philips. Anul acesta LG a iesit din acest top cu toate ca acestia au lansat smartphone-uri cu tehnologii noi si multe televizoare foarte bune.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*