Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Samsung GALAXY K Zoom – specificatii si impresii

1 min read

GALAXY F Zoom1 jpg
galaxy-f-zoom1-8809382

Samsung GALAXY K Zoom a fost lansat oficial astazi si reprezinta un upgrade al hibridului Samsung GALAXY S4 Zoom, dar si mutarea acestor produse hibride intr-o noua clasa, GALAXY K fiind acum un smartphone cu camera foto cu zoom. Design-ul nou ii da, in sfarsit, acestei variante imbunatatite S4 Zoom un aspect de smartphone mai degraba decat de apart foto compact cu functiile unui smartphone.

Daca pe GALAXY S4 Zoom aveam un procesor Dual-core 1.5 GHz Cortex-A9, pe GALAXY K Zoom avem o combinatie Hexa core intre doua procesoare: 1.3GHz Quad-Core + 1.7GHz Dual-Core Processor (aceasta combinatie de 2 procesoare pe un singur device am observat-o si pe noile tablete GALAXY Tab Pro).

Grip-ul a fost eliminat, camera avand acum un design uniform. De asemenea, accesul la baterie nu se mai face prin marginea de jos a telefonului, intreaga fata a camerei fiind pe acest model acoperita de un capac detasabil. Inelul pentru zoom si pentru setari manuale a fost si el eliminat, toate setarile realizandu-se de aceasta data din meniu, lentilele intrand acum cu totul sub carcasa si facand din GALAXY K Zoom un telefon cu camera foarte buna, care poate fi purtat mai usor in buzunar.

Sistemul de operare este Android 4.4, iar interfata meniului este asemanatoare cu cea de pe GALAXY S5, pastrandu-se iconitele incadrate in cerc. In plus, functia Ultra Power Saving Mode a fost si ea implementata pe noul model, pentru a prelungi durata de activitate a telefonului.

Camera foto are lentile noi si un senzor de 20,7 MPx, de 1/2.3 inch, BSI CMOS, zoom optinc 10x echivalent 24-240mm, fata de cea de pe GALAXY S4 Zoom care avea16 MPx, impreuna cu un zoom optic de 10x, echivalent 24-240 mm, F3.1.

Ce nu imi place la acest upgrade al lui GALAXY S4 Zoom este ca s-a renuntat la suportul pentru trepied, dar probabil ca Samsung va lansa o husa speciala care sa permita montarea lui pe un trepied.

galaxy-k-zoom_3-colors1-9002980

Daca anul trecut GALAXY S4 Zoom era disponibil in 2 culori – alb si negru, anul acesta GALAXY K Zoom se va comercializa in variantele de culori alb, negru si albastru, textura acestui model fiind asemanatoare cu cea de pe GALAXY S5 – aceasta suprafata cauciucata are o rezistenta mai mare la zgarieturi.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read