Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Noi optiuni de date 4G la Orange

42 sec read

4g1
4g1-5161995

Orange a lansat astazi doua noi optiuni (Net Surf, Net Extra Speed) de date atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii Orange PrePay pe langa cele lansate saptamana trecuta atunci cand au anuntat si extinderea acoperirii 4G.

Cele 4 optiuni de date Orange sunt:

  • Net Surf – ofera acces la reteaua 3G, 250 MB trafic national de internet, pretul optiunii fiind 3 euro/luna. Pentru activare poti trimite SMS gratuit cu textul NET SURF la 321
  • Net Speed – ofera acces la viteze 4G de pana la 30 Mbps si 500 MB trafic national de internet, pretul optiunii fiind 6 euro/luna. Pentru activare poti trimite SMS gratuit cu textul NET SPEED la 321.
  • Net Flash – ofera acces la viteze 4G de pana la 150 Mbps si 1 GB trafic national de internet, pretul optiunii fiind 9 euro/luna. Pentru activare poti trimite SMS gratuit cu textul NET FLASH la 321.
  • Net Extra Speed – ofera acces la viteze 4G de pana la 150 Mbps fara trafic suplimentar inclus, pretul optiunii fiind 2 euro/luna. Pentru activare poti trimite SMS gratuit cu textul NET EXTRA SPEED la 321. Optiunea este disponibila doar abonatilor, utlizatorii Orange PrePay beneficiind de viteze maxime de pana la 150 Mbps la optiunile 4G.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.